AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 isabel neee, isabel neee duyar gibi oldum bilenleriniz vardir, isabel kategori 1-2 arasinda oynayan bi hortum. saatte 100mph hizla (160kmh) north carolina'dan canada sahillerine dogru bi road trip yapan bu hatun, hazir gelmisken virginia'yada ugrayacakmis. isabel, bindokuzyuz bilmemkac yilinda floridada olan hortumla ya ayni buyuklukte, yada daha buyuk. (butun evler binalar vsler yikilmisti ozaman, insnlar cadirken felan kurmustu) haberleride karistirirken birsey buldum, polislerin, evine girmek istemeyen bikac kisiye soyledikleri... "But a few thousand hardy — or foolhardy — souls ignored evacuation orders. Virginia Beach police suggested they write their names in permanent marker on their forearms so they can be identified if they are injured or killed. " ([html=http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=1&u=/ap/20030918/ap_on_re_us/hurricane_isabel_97]Yahoo! News[/html]) bu kisaca, "kolunuza gecmeyen markerla isminizi soyadinizi yazinda, olurda geberirseniz sizi taniyalim" demek aslinda dusunursek ciddi bisey, bole bi kasirganin icine dusen insanin identify olucak tarafi kalmaz cunku. trajikomik... bu arada isabel'in emperyalist karsiti oldugunuda yaptigi protestolardan gorebiliyoruz, sekil 1a: ayrica bazi uydu goruntuleride olayin ciddiligini dogrular gibi: Su buhari Goruntusu (water vapor iste aaah) [html=http://www.ssd.noaa.gov/PS/TROP/DATA/RT/NWATL/VIS/20.jpg]Duz Uydu Goruntusu[/html] [html=http://www.ssd.noaa.gov/PS/TROP/DATA/RT/NWATL/IR4/20.jpg]Kizilotesi Goruntu[/html] benim burda yagmurlar yagmaya basladi, geceye dogru evin yanindan gecebilir. (virginia'da DC'ye yarim saat uzaklikta oturuyorum) evin yakinindan bile gecse bizim plastik evin yerle bir olma riski var bende aldim elime marker'imi, alnima kocaman AssassiN yazdim. olurda bizim ev cokerse bende enkaz altinda kalirsam, patililer tanir beni diye. neyse.. wish me luck[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 aynen gelmekte kendileri, ben de DC nin maryland tarafinda beklemekteyim :) yagmur ve ruzgar basladi bile, ama kendileri yarin sabah erken saatlerde burada olacaklarmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Turkiyeye uğramıyo dimi bu hatun :D şaka maka allah sana sabır versin ben böle bi durum karşısında heralde taşınma kararı alırdım, kendimi sallamam ama ailem için çok endişelenirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yok turkiyeye kadar gelemez, 100 mille gidiyo yavrucak turkiyeye yetisene kadar yolda kaparlar onu canada deniz kiyisinda hayata veda etmesi bekleniyo cumartesi gunu gecerken su benim okulun binasinida yaninda goturse hic fena olmaz ama, hadi bakalim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Hatırladığım ve kendi diyarım olarak adlandırdığım diyarda da denildiği gibi ''May... force be with you..'' (bunun gibi birşey eh uzun zaman oldu uğramayalı Yavin 4 e ) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bende bakim şu earth wiew lere:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya, saka maka da bizim evin penceresinin hemen onunde koca bi agac var, girivermesin iceri diye endiselenmekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bizim evin onunde ondan 10 tane var tamda benim odanin penceresine bakiyolar 10u birden girse... :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 abi terketsene evi...[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 valla yaa, cam falam kirilsa simid iceri tonla su dolacak, pislik olacak... evde hais kaldik, elektrikler gitmese bari bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 La gidin oradan:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 nereye terkedicem? 100 mille gidiyo kiz arabayla bile kacamam, hiz siniri var :) zaten nereye gidebilirimki, tam olarak rotasi belli degil sag gosterip sol vurursa harap olurum kacicam diye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 aynen oole, hic bi yere kacamazsin, ki kacsan da aklin evinde kalmaz mi, lam nooldu acaba diye, pasa pasa oturup beklicez artik :) film kiralamaya gittim bu sabah, hani evdeyiz ya diye, inanilmaz, adamlar butun filmleri almislar nerdeyse, ve de bi kuyruk var sanki 1980 oncesi karneli ekmek kuyrugu gibi :) alamadan geldim, bi de islandik arabaya gidip gelis esnasinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bizim blockbuster'da emekli maasi sirasi vardi sanki ama son kalan BASIC ve gangs of new york'u alabildim mutlu mesut izlicem bu gece (!)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bu arada basic bayaa kotu bil film :), ama gangs of new york guzel. biz de mecburen tv ye takilacaz, belki benim filmlerden birini bi daha izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bizim cable bozuk, cox'u 5 gundur ariyorum gelcez gelcez diyip gecistiriyolar cumartesi geliyolarmis basic kotu olduguna uzuldum ama, okadar con samuel felan oynuyo neyse confession of a dangerous mind felanda var, idare ederim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ehe, bagellar birbirini saapiyo evde gerek yok ekmege :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 alabilirsen al :) carsamba aksami gittigim markette su ve ekmek kalmamisti, bu adamlar manyak diyorum, dunyanin sonu geliyo gibi alisveris yapmislar :) nasolsa gidiyo ya cumartesi, iki gunde de olmeyiz evin icinde acliktan diyerek almadik bi bisii, hem bira var, sarap var :) su yok ayri :) makarna var, pilav var, ekmek yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ekmeksiz yasariz, popcornsuz filmsiz yasayamayiz biz amerikalilar :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 elektrik kesilirse gulecem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kudururum ozaman :) bi gider pir gider burda elektrik :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sanirim yarin yine olmayacak okul, pek hos, pek guzel dicem ama okul yok da disari cikip gezebiliyo muyuz, hayir tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya birak sabah 6da kalkmiyimda istersen yataga bagla beni yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 aman abi dikkat edin kıçıyla dağları deviriyomuş galiba. aman dikkat.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 hehe, benim yarin verecegim ders 11 de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar