Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isabel geliyor, savulun!


AssassiN

Öne çıkan mesajlar

isabel neee, isabel neee
duyar gibi oldum
bilenleriniz vardir, isabel kategori 1-2 arasinda oynayan bi hortum. saatte 100mph hizla (160kmh) north carolina'dan canada sahillerine dogru bi road trip yapan bu hatun, hazir gelmisken virginia'yada ugrayacakmis.
isabel, bindokuzyuz bilmemkac yilinda floridada olan hortumla ya ayni buyuklukte, yada daha buyuk. (butun evler binalar vsler yikilmisti ozaman, insnlar cadirken felan kurmustu)
haberleride karistirirken birsey buldum, polislerin, evine girmek istemeyen bikac kisiye soyledikleri...
"But a few thousand hardy — or foolhardy — souls ignored evacuation orders. Virginia Beach police suggested they write their names in permanent marker on their forearms so they can be identified if they are injured or killed. " ([html=http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=1&u=/ap/20030918/ap_on_re_us/hurricane_isabel_97]Yahoo! News[/html])
bu kisaca, "kolunuza gecmeyen markerla isminizi soyadinizi yazinda, olurda geberirseniz sizi taniyalim" demek
aslinda dusunursek ciddi bisey, bole bi kasirganin icine dusen insanin identify olucak tarafi kalmaz cunku. trajikomik...
bu arada isabel'in emperyalist karsiti oldugunuda yaptigi protestolardan gorebiliyoruz, sekil 1a:


ayrica bazi uydu goruntuleride olayin ciddiligini dogrular gibi:
Su buhari Goruntusu (water vapor iste aaah)

[html=http://www.ssd.noaa.gov/PS/TROP/DATA/RT/NWATL/VIS/20.jpg]Duz Uydu Goruntusu[/html]
[html=http://www.ssd.noaa.gov/PS/TROP/DATA/RT/NWATL/IR4/20.jpg]Kizilotesi Goruntu[/html]

benim burda yagmurlar yagmaya basladi, geceye dogru evin yanindan gecebilir. (virginia'da DC'ye yarim saat uzaklikta oturuyorum) evin yakinindan bile gecse bizim plastik evin yerle bir olma riski var
bende aldim elime marker'imi, alnima kocaman AssassiN yazdim. olurda bizim ev cokerse bende enkaz altinda kalirsam, patililer tanir beni diye.
neyse.. wish me luck[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen oole, hic bi yere kacamazsin, ki kacsan da aklin evinde kalmaz mi, lam nooldu acaba diye, pasa pasa oturup beklicez artik :)
film kiralamaya gittim bu sabah, hani evdeyiz ya diye, inanilmaz, adamlar butun filmleri almislar nerdeyse, ve de bi kuyruk var sanki 1980 oncesi karneli ekmek kuyrugu gibi :) alamadan geldim, bi de islandik arabaya gidip gelis esnasinda :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alabilirsen al :) carsamba aksami gittigim markette su ve ekmek kalmamisti, bu adamlar manyak diyorum, dunyanin sonu geliyo gibi alisveris yapmislar :)
nasolsa gidiyo ya cumartesi, iki gunde de olmeyiz evin icinde acliktan diyerek almadik bi bisii, hem bira var, sarap var :) su yok ayri :) makarna var, pilav var, ekmek yok ama :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...