Sensible Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Dvd rip,dvd'den bilgisayara film aktarma işlemidir. böylece istediğiniz zaman bu filmleri avi,mpg gibi formatlarda harddiskinizden izleyebilirsiniz. ayrıca mini dvd kullanan bir kamera ile çektiğiniz filmleri bilgisayarınıza geçirebilir,istediğiniz gibi üzerinde oynamalar yapabilirsiniz. iyi montaj işleri çıkarmak için sony vegas öneriyorum. dvd-rip işlemi: gerekli programlar: 1. dvd decrypter 2. xilisoft dvd adım adım tutorial: 1)dvd'nizi bilgisayara yerleştirin ve dvd decrypter'ı çalıştırın. 2)source bölümünde sizin cd'nizin seçili olduğundan emin olun. 3)yukarıdaki dropdown menüdeeki "mode" kısmından ıfo 'yu işaretli hale getirin. 4)decrypt edilmiş dosyaları kaydedeceğiniz klasörü seçin. 5)dvd'deki görüntü dosyaları birkaç parça halinde kaydedilmiş olabilir. sağdaki menüden almak istediklerinizi seçebilirsiniz. ilk önce en uzununu seçmenizi tavsiye ederim(zamanları yanlarında yazar) 6)seçiminizi de yaptıktan sonra alttaki butona basın. (üzerinde hdd ve cd işareti ve aralarında yeşil bir ok var) 7)işlem 2-3 dakikada başarıyla tamamlanacaktır. 8)xilisoft dvd-ripper 'ı açın. 9)file'dan "add dvd folder" sekmesine tıklayın. 10)profile'dan codec seçin. divx veya xvid öneriyorum. 11)destination bölümünde filmi kaydedeceğiniz klasörü seçin. 12)sağ taraftaki beyaz menüden kaydedilecek özellikleri ayarlayabilirsiniz. audio'yu 256 yapmanızı tavsiye ediyorum. 13)hepsini ayarladıktan sonra file'dan rip all checked sekmesine tıklayın. 14) işlem başlayacaktır. not: bu işlem uzun sürebilir haberiniz olsun. [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 22:57 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ellerine sağlık sensible. aynısının divx ten altyazılı dvd versionunu istioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar