MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 arkadaşlar emule çalışırken malum adresleme yapıyor. fakat emule'u açıp kapayınca emule adreslemelerin hepsini kaybedip baştan adresleme yapıyor. Tam o çalıştığı anda mesela bir işim düştü, IE'a gireceğim, fakat haliyle emule'un da yaptığı adreslemeyi kaybetmek istemiyorum. napmak lazım? hızını limitleyeyim dedim. seçenekler menüsünden sınırı indirdim fakat 1 saatte falan anca istenilen değere iniyor. bunu bir anda kısıtlamanın bir yolu var mıdır? bu arada Vista kullanıyorum. Belki içindeki ayarlardan yapabileceğimiz birşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ben NetLimiter kullanıyorum. gayet güzel bi yazılım. internete erişen her programın download ve uploadını istediğin değere ayarlayabiliyorsun. Emule'de "NetLimiter" şeklinde arat bulursun. Bendeki versiyonuda v1.30 muş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Netlimiter v1.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ya arkadaşlar ben bunun 2.0.9 olan sürümünü çektim fekat limit seçeneğine çek atmak isteyince erişim engellendi diyor napmak lazım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 biraz önce sizin dediğiniz versiyonunu çektim bu sefer de tüm bağlantımı kapattı hiçbir yere giremedim readmesinde de birşey bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar