Ale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Slm arkadaşlar; Ben bilgisyarımda bulunan bazı video görüntülerini bir vcd içinde toplama istiyorum ama çektiğim/bulduğum bütün programlar mpg haline getiriyor oysa ben ***.dat haline getirmek istiyorum. O klasik 5-6 klasörlü birinde de *.dat fosyasının bulunduğu vcd formatını kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Yanlış anlamadıysam MPG dosyalarını VCD ye çevirmek istiyorsun. Bunu bazı programlarla yapabilirsin. Mesela; WinMPG Video Convert Ayrıntılı liste için tıklatınız(Windows XP de böyle yazıyor TIKLATINIZ :) )![hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ale aslında yanlış yerde sormuşsun sorunu belki pek fazla cevap alamayabilirsin. Donanım&yazılımda bir sor istersen.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar