MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 arkadaşlar elime bir kaç parça geçti. fakat her ihtimal makinada ya 98 ya da 95 olması gerekiyor çalışması için. biri bir TV kartı diğeri de Scanner. bunları vistada ya da XP'de çalıştırmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 e ap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hmm yazılımlarının yeni sürümlerini aramak yerinde bir hareket olacaktır. ürünleri üreten şirketin web sf.sından o donanımı tanıtmak için yazılmış programın XP için uygun versiyonu var mı, ona bakmak lazım. Ben de bi ekran kartı vardı böle.. çalışmadı falan.. satıp yenisini almak zorunda kaldım ne yazık ki.. Ürün oldukça eskiydi ve şirket XP'nin ilk yıllarında batmış.. dolayısı ile XP ile uyumlu herhangi bir şeyi yokmuş :( (ama ben comp. geek değilim... olayı acaip bilen arkadaşlar olaya el atarsa daha bi hayırlı olur senin için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar