horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Neverwinter nights oynayamıyom. OpenGL lazım. Ekran kartı da GeForce 2. Nerden hangi driver falan bilen eden varsa supar olur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 OpenGL driverlarını kurduğundan emin misin.www.setupgl.com du galiba opengl'i indir ve kur.Quake3 CD'si varsa onda da vardı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 GeForce'un en son yayımlanan driver'ını kur... Heralde sorun yaşamazsın. nvidia'nın sitesinden çekebilirsin; search yapıp senin ihtiyacın olan son driver'ı yüklemeye başlıyor ancak yanlış hatırlamıyorsam 20MB civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Gforce+oGL sux paşa paşa direct 3D kullan bence... (nwn destekliyo muydu onu hatırlamıyorum ama :-p)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 directx9'u kur arkasından nvidia.com'dan indireceğin ekran kartı driverını kurduktan sonra opengl'ini çok kaliteli bir biçimde kullanabilirsin.. opengl'in tek başıan web setupı falan var onları kullanma çok kalitesiz driverlar yüklüyor..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: riglous, 17 August 2003 20:25 tarihinde demiş ki: GeForce'un en son yayımlanan driver'ını kur... Heralde sorun yaşamazsın. nvidia'nın sitesinden çekebilirsin; search yapıp senin ihtiyacın olan son driver'ı yüklemeye başlıyor ancak yanlış hatırlamıyorsam 20MB civarı. Türkçe dil destekli olanı yaklaşık 18 mb, Ingilizce 8 mb civarı[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ben ing kullanıyorum ona rağmen 18MB. Hatta sen söyledikten sonra kontrol ettim, 18MB. Alalalalala; enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 nwn direct2d desteklemiyo. En azından XP de desteklemiyo. NT de oluyodu galiba. Directx 9 mu bulucam şimdi. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 direct x 9 ile alakasi yok elindeki kartda oyunda 7.1 destekli detonator kurdugun zaman sorunun cozulmesi laizm, bide anti. filtering diye bak options dan aciksa kapat[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 anlıycaam dilden anlatsana. bunu burdan indir şunu kur filan diye. teknoloji öküzüyüm ben.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 http://www.filemirrors.com/search.src?file=45.23_win2kxp_international_whql.exe&size=19802673[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 en son detonator u degil 44.03 u cekeceksin tik![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: horacegoesskiing, 17 August 2003 20:21 tarihinde demiş ki: Neverwinter nights oynayamıyom. OpenGL lazım. Ekran kartı da GeForce 2. Nerden hangi driver falan bilen eden varsa supar olur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. aynı olay benim bir arkadaştada oldu.... MSI GeForge sürücülerini yüklersen düzelir yoksa NVIDI ile problem çıkartıyor hatta mouse falan yamuluyor...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 nvidia detonator installadım. artık openglim var. test falan ok. Xp sistem, açılıştaki siyah üstüne göz çıkıyo sonra o kayboluyo o kadar. Niye olmuyo nası halletçem. Nooolur yaa noolur... :P[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar