spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya oyunu multi olarak oynayamıyorum oyuna sorunsuz giriyor bot mot atıyom savasada girip bir iki kişiyi kesiyom sora sole bi error veriyo cl_message initietemi ne naapmam gerek yoksa oyunmu bozuk? bide bu erroru verdikten sora tekrar oyunun ana menusune gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 jedi academy multiplayer'da bug var oynanmıyor...[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 biraz arama butonu[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 walla ben eski forumlardaki cozumu uyguladim bu sefer oyun hic acilmadi :) bende cdyi koyun diyo multiplayer a baglanmaya calisirsam anlamadim neden...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Oyunun yeni versiyonu cikti onda hata duzeltilmis deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 share reactor'de final version çıktı.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Multi den solo game yapmaın direk create game den yapın olması lazım yoksa no cd patch i cekin onda duzeltilmiş yine dediğim gibi yapmanız lazım ben no cd patch le oynuorum[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar