spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya oyunu multi olarak oynayamıyorum oyuna sorunsuz giriyor bot mot atıyom savasada girip bir iki kişiyi kesiyom sora sole bi error veriyo cl_message initietemi ne naapmam gerek yoksa oyunmu bozuk? bide bu erroru verdikten sora tekrar oyunun ana menusune gidiyo
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 jedi academy multiplayer'da bug var oynanmıyor...[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 biraz arama butonu[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father!
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 walla ben eski forumlardaki cozumu uyguladim bu sefer oyun hic acilmadi :) bende cdyi koyun diyo multiplayer a baglanmaya calisirsam anlamadim neden...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Oyunun yeni versiyonu cikti onda hata duzeltilmis deniyor..
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 share reactor'de final version çıktı.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Multi den solo game yapmaın direk create game den yapın olması lazım yoksa no cd patch i cekin onda duzeltilmiş yine dediğim gibi yapmanız lazım ben no cd patch le oynuorum[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Öne çıkan mesajlar