Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fedaykinden msg war

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ankaraya gitmiş, savasa karsı eylem mi ne warmıs ona katılmıs tel acti demincek herkese slm sölüo. abi yüzbin kişi war ortam cok elencelik gibisinden bişiler dedi.

adama iyi bırak o zaman onlar halleder sen geri gel dedim (scannerinini alacamda adamdan, lazım yane hehe)sede dinletemedim. ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Mesaj tarihi:
Bende burda gordum 3-5 pankartli Amerikali, ya$lari 70 civariydi, ellerine pankart almi$ tutuyorlardi yoldan gecen arabalara.

Abicim bizde de scanner var, istedin de vermedik mi? :)

Arlooax The Mage
Mesaj tarihi:
olm sen de ciddi bi tehlike oldun artık =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Mesaj tarihi:
Yarım saat önce onu konuşuyorduk Ankara'dan bir arkadaşla, hıyar gibi gidemedik ikimiz de ona söyleniyorduk, Fedaykin geldi aklıma direk.

Gelsin anlatsın bakalım katılımcı gözüyle nasıl geçmiş eylem dinleyelim.
Mesaj tarihi:
Bende dersaneden dönerken, dalmıştım kalabalığın arasına belkide ona çarpmışımdır :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Ahaha Sıhhıye deydi ark lerle gidecektik bugun sabahtan kursum wardı sora da dersten cıkınca üşendim harbi demin Ntv haberler de gosterdi ( 15 dk de bir gosterio ) dehşet fazla kisi war :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 01 Mart 2003 13:48 tarihinde demiş ki:
sitede yeni yeni oluşan ve her yeni site açıldıktan sonra kediye pm atan tayfa ciddi tehlikeler doğurmaya başladı farkındamısınız

ohoo nukem naaptın abi! alındım yani olmuo böle :D[hline]
  • Yeni Oluştur...