Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fedaykinden msg war

karakedi

Öne çıkan mesajlar

ankaraya gitmiş, savasa karsı eylem mi ne warmıs ona katılmıs tel acti demincek herkese slm sölüo. abi yüzbin kişi war ortam cok elencelik gibisinden bişiler dedi.

adama iyi bırak o zaman onlar halleder sen geri gel dedim (scannerinini alacamda adamdan, lazım yane hehe)sede dinletemedim. ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dersaneden dönerken, dalmıştım kalabalığın arasına belkide ona çarpmışımdır :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha Sıhhıye deydi ark lerle gidecektik bugun sabahtan kursum wardı sora da dersten cıkınca üşendim harbi demin Ntv haberler de gosterdi ( 15 dk de bir gosterio ) dehşet fazla kisi war :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 01 Mart 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
Ben şu canlı kalkan olacakları merak ediom kafaları bombalar düşmeye başladığında ıraklıları bırakıp geri dönerler kesin...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
kafam girsin o kara benim be!

XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]

+546848[hline].:LevieMaxilackOnline:.
Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!

DIAL-UP SUXXXXXX
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...