karakedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ankaraya gitmiş, savasa karsı eylem mi ne warmıs ona katılmıs tel acti demincek herkese slm sölüo. abi yüzbin kişi war ortam cok elencelik gibisinden bişiler dedi. adama iyi bırak o zaman onlar halleder sen geri gel dedim (scannerinini alacamda adamdan, lazım yane hehe)sede dinletemedim. ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lol herif telefon acıp milletin savasa hayırdiye cıgırmasını dinletio. allaam yaa ehue.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 heahe bi daha açarsa selam söyle :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ben şu canlı kalkan olacakları merak ediom kafaları bombalar düşmeye başladığında ıraklıları bırakıp geri dönerler kesin...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 justin meraktan soruorum senin yaşın 15 war mı ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ahah darbeci general işte..[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bende burda gordum 3-5 pankartli Amerikali, ya$lari 70 civariydi, ellerine pankart almi$ tutuyorlardi yoldan gecen arabalara. Abicim bizde de scanner var, istedin de vermedik mi? :) Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kedi alakasız kaçcak ama komik bölümü ile ilgili bi pm atmıştımsana cevap beklemekteyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ewt önlem almalı...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 olm sen de ciddi bi tehlike oldun artık =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Yarım saat önce onu konuşuyorduk Ankara'dan bir arkadaşla, hıyar gibi gidemedik ikimiz de ona söyleniyorduk, Fedaykin geldi aklıma direk. Gelsin anlatsın bakalım katılımcı gözüyle nasıl geçmiş eylem dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bende dersaneden dönerken, dalmıştım kalabalığın arasına belkide ona çarpmışımdır :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ahaha Sıhhıye deydi ark lerle gidecektik bugun sabahtan kursum wardı sora da dersten cıkınca üşendim harbi demin Ntv haberler de gosterdi ( 15 dk de bir gosterio ) dehşet fazla kisi war :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Nukem +1 :P[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: XaeroFarb, 01 Mart 2003 13:30 tarihinde demiş ki: Ben şu canlı kalkan olacakları merak ediom kafaları bombalar düşmeye başladığında ıraklıları bırakıp geri dönerler kesin...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] +546848[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 benim arklar gittiydi bugun cok matrak bi ortam olusmus diyolardı dehset eğlendik dediler ehe[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Nukem_Verite, 01 Mart 2003 13:48 tarihinde demiş ki: sitede yeni yeni oluşan ve her yeni site açıldıktan sonra kediye pm atan tayfa ciddi tehlikeler doğurmaya başladı farkındamısınız ohoo nukem naaptın abi! alındım yani olmuo böle :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar