Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Yersiz oyuncular diye birileri Doğaçlama tiyatro yapıyolarmış youtube a koymuşlar bazı oyunları oldukça eğlenceli şeyler çıkmış ortaya. İnsana yav bu doğaçlama tiyatro ne güzel birşeymiş dedirttiriyor vallahi. Şuradan Youtube a koydukları videolara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben de katılmıştım bi ara.. YOTA... Yersiz oyuncular Topluluğu A-bilmemnesi. İyiler baya evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Tiyatro Atölyesi =) [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 13:37 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 örümcek adam'ı izledim beğenmedim,gl genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bir versiyonları da tiyatro sporu diye gösterilerini lanse eden mahşer-i cümbüş grubu istanbul'da. fox tvde bir programa da çıkıyorlar anında görüntü diye. komikler gerçekten=) http://www.youtube.com/watch?v=v_-JxwTsor0 anında görüntü ilk bölüm linkleri: birincisi ikincisi üçüncüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 kiralık katille ilgili videolarını izledim hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 keşke istanbulda olsam demiştim onlar icin sadece cok başarılar en son bi videosu daha cıkmıştı ABC diye oda cok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 okuluma iki kere geldiler izledik pek eğlendik sonrasında da onları odamızda ağırlayıp sohbet ettik hepsi eğlenceli iyi kişilerdi... pazar günleri seyircilerin oynadığı bir versiyona başladılar gidip katılmanızı tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar