Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lady vashj down by nihilum

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

said:
tabiki hic kasmadan enchantlar full setler full consumable lar hazir yapiyorlar testi

e iyide bi zahmet lady vashj'a girerken set'in olsun , enchantın olsun. Stoppable forcela girmeyecen heralde.

Adamların yaptığı testte full set+enchant olmalarının hiçbir olağamdışı yanı yok ki. Orya girmenin "adabı" o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
%1'i bile görmeyecek oyuncu kitlesinin illidan'ı muhtemelen.

2005 nisanında açtım accountumu, bi tane level 60 druidim var dunemaulda. okul öss ayağına toplam 2 tane epic itemim var (portals deck ve bi tane eldiven).
daha molten core'a bir kez girdim. sadece 1 kez. zaman yok abi napalım. gir benim yerime össye, isveç gibi ekonominin 10. 20. planda olduğu bi yere yerleştir, manitayı da bağla sırtıma tamam. ben de oynarım günde 25 saat nolcak.
boşuna mı para veriyorum (vermişim, oynamıyorum 1 yıldır össden) ben bu oyuna. ragnarosu bir kez gördüm, onda da kestik zati, onyxiayı bile görmemiş adamım daha. nihilum da adam olsun çıksın biraz göztepe parkında falan dolaşsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz nie ağlıyosunuz vashj'da bir sürü bug war die kaç taneniz SSC ye girdi de Vashj ı gördü ? yada kaç taneniz Black temple a girebilecek ? şimdiden derdine düştünüz instancedaki bugların ? ayrıca unutmayalım normal guildler o seviyeye geldiğinde SSC'de BT'de düzelmiş (Ahn'qiraj' ı hatırlayalım ) olacak Nihilum Blizzardın kobay guildi gibi birşey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...