_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Method un olayına çok üzüldüm ya. Gm lerin "It's working as intended, it's your responsiblity to loot the corpse" demeside ayrı bi olay. Gelip yüzüme söylese enrage olur katil olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Method'un lootunu verdi GMler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: tabiki hic kasmadan enchantlar full setler full consumable lar hazir yapiyorlar testi e iyide bi zahmet lady vashj'a girerken set'in olsun , enchantın olsun. Stoppable forcela girmeyecen heralde. Adamların yaptığı testte full set+enchant olmalarının hiçbir olağamdışı yanı yok ki. Orya girmenin "adabı" o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: %1'i bile görmeyecek oyuncu kitlesinin illidan'ı muhtemelen. 2005 nisanında açtım accountumu, bi tane level 60 druidim var dunemaulda. okul öss ayağına toplam 2 tane epic itemim var (portals deck ve bi tane eldiven). daha molten core'a bir kez girdim. sadece 1 kez. zaman yok abi napalım. gir benim yerime össye, isveç gibi ekonominin 10. 20. planda olduğu bi yere yerleştir, manitayı da bağla sırtıma tamam. ben de oynarım günde 25 saat nolcak. boşuna mı para veriyorum (vermişim, oynamıyorum 1 yıldır össden) ben bu oyuna. ragnarosu bir kez gördüm, onda da kestik zati, onyxiayı bile görmemiş adamım daha. nihilum da adam olsun çıksın biraz göztepe parkında falan dolaşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 zaten haziran ayında çıksa patch 2008 e girdiğimizde nihilum keser akabinde yeni wow gelir çünki dediği gibi arkadaşın nihulum veya dnt bunu kesebilecek guild veya guildler ondan geriye kalanları bekletmezler bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 gödüyseniz lady vashj ın encounterını bunu becerebilecek guild sayısı çok nadir?illidanla kapışmak için tempest keep+ssc bitirmek gerek?Oda çok uzak bi çok guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi siz nie ağlıyosunuz vashj'da bir sürü bug war die kaç taneniz SSC ye girdi de Vashj ı gördü ? yada kaç taneniz Black temple a girebilecek ? şimdiden derdine düştünüz instancedaki bugların ? ayrıca unutmayalım normal guildler o seviyeye geldiğinde SSC'de BT'de düzelmiş (Ahn'qiraj' ı hatırlayalım ) olacak Nihilum Blizzardın kobay guildi gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bunun videosu yokmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 imzan cevap vermiş gibi ahaha nihilum video yayınlamadı ama 2. kesen guild yayınladı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://files.filefront.com/Method_Vs_Lady_Vashjwmv/;7451096;/fileinfo.html Method guild'inin yayınladıgı Lady Vashj videosu [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 22:40 tarihinde, heso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar