Dralnu Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 konuyla ilgili nette ingilizce bir cok kaynak olmasina ragmen turkce yazilmis davetiyelerin nasil yorumlanacagina dair bisey bulamadim, guzel bir tutorial konusu da olabilir ama benim biraz spesifik ve hafif acil bi sorum var: bu gece living&dying in galasi var, benim de davetiyem var. ustune bold olarak "kiyafet: $Ik"* yazmislar. ne giyilmeli ? :) *ingilizce klavye, tembellik etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 giy takımı git işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 basindan ayakkabina kadar olan bolgeyi kapatmak icin kullanilacak herseyin toplami 1000dolar degerinde olucak, olabilir mi :P allah naapsin $ik mis :P [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 16:03 tarihinde, Befounder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 kime göre neye göre şık sorusu geliyor insanın aklına ama oradaki şık pahalı giyin demişcesine yazılmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 en pahali en iyi degildir, grunge bebeler gibi degil de japon liseli kivaminda takil hafif modif ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yani güzel pamuklu bi gömlerk+kadife ceket de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 takım her zaman için şık olan şeydir. şık giyinmek için de dolayısıyla takım giymek lazım. ama dediğim yanlış anlaşılmasın, kurtlar vadisinden çıkmış bi şekilde siyah gömlek,siyah takım falan bunlardan bahsetmiyorum. açık renk gömlek, güzel bir kravat, üzerine koyu bir takım çok hoştur. tabi spor ayakkabı giymemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 takım elbize altı spor ayakkabı önerenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ee ne giydin bakalım ?? don gömlek gitseydin çok şık olurdu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gardrop yetersizliginden kot/tshirt setup iyla en azindan olayi disardan gormeye giderken, koprunun halini gorup geri dondum :p must .. suit up .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: ee ne giydin bakalım ?? don gömlek gitseydin çok şık olurdu ^^ ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar