s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 arkadaslar bana lbr scripts leri gerek hemde tamamı elinde olan veya link verebililecek biri varsa lutfen esirgemesin yardımcı olanlara cok teşekkur ederim.. bi de su an sylveria patch de bulunan drake unicorn ve undead horse den drake i kullanamıyorum mul dosyaları var vakat drake binince gorunmez lama a binmilş gibi oluyor nedeni nedir acaba diğger ikisinde olmuyor...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lbr scriptlerini www.dbsource.net adresinden bulabilirsin. Saygılarla...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Shekwan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 www.sphereserver.net adresinde 0.99x2 versionu var çalıştırmak için 0.99x5 gerekli o da burada bulunmakta.[hline]Talaennon
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 sağolun arkadaslar hepsini hallettim 1 gunumu altı ama olsun kendi emegimle bulmak ta guzel bişi :p yanlız bi sorun var o da sanırım eternal binek kullananlar bilir save alında binekten iniyor nedeni nedir acaba ?
Öne çıkan mesajlar