Ceday Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: DynamicK, 15 September 2003 10:37 tarihinde demiş ki: ceday bu arkadaş shard da acıyo hayırlısı olsun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Kim Shard Aciyooo ?[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Beni kastediyorsan Dyna ben shard acmIyorum :D Hiç bir zamanda açmayacağIm...[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 beyler fakat benim bir problemim var birden fazla pin kodunu eslestirmke nasıl oluyor yani soyle yapabilrimiyim?? !strcmp >>,>> gibi??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 burdan bi bak bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bu arada bişi daha ekliyim. Birisi her bir karakter icin değişik bir gump yapmak yerine tek bir gump da yapılabilir mi die bişi sordu da, onu da şu şekilde yapabilirsiniz.. Mesela benim örnek olarak yazdıgım scriptte kacıncı karakteri girdigi veya girecegi belli olmuyor. Şunu eklerseniz belli olur. Lütfen )>+1>. karakteri giriniz.. bu 50. satırsa text xx yy 0 50 gibi yapacaksınız.. )> tagdaki stringin kaç karakterli oldugunu belirliyor. 5 karakterli ise +1 =6. karakteri girecektir kişi.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 21 September 2003 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Eğer mouse ile tıklatmak istiyorsanız, bence her defasında harflerin yeri değişsin. Şu Garanti Bankasının yaptığı gibi..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Alakası yok gerçi ama, Garanti Bankası'nın login işlemi iki basamaklı. Sizin de iki şifreniz var tabii. İlk şifreyi girdiginizde kişisel özelleştirilmiş sayfanız ve bazı bilgileriniz geliyor ekrana. Bunu görünce "dogru sayfada" oldugunuzu anlayıp, asıl şifrenizle login oluyorsunuz.. Spherede böyle bişi yapmak, komik olur tabi biraz..Zaten kasar da :) RunUO da rahat yapılır ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar