Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 REFLEXION Kostüm Partisi 2 ve DETAYLARI; RefleXion Kostüm Partisi 2, Boğazgezisi firmasının sahibi olduğu 46 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde, 400 kişilik kapasitesi bulunan teknesinde yapılacaktır. Teknenin kendisine ait barı, müzik sistemi ve mürettebatıyla 5 saatlik boğaz turu rotası ayarlanmıştır Tekne Kalkış saatleri; Kabataş: 7:15 (Petrol Ofisi arkası) Üsküdar: 7:30 (Sözbir Oteli karşısı) Bilet Fiyatı: 20 YTL Toplam 250 adet bilet basılmıştır. DJ Pain Lover partiye eşlik edicek. Tarzlar; Rock / Alterhatif / Electrogoth Kostüm Yarışması Kategorileri: En İyi Kostüm Kostümüne En Uygun Rol En Güzel Kostümlü Bayan En Uyumlu Çift Bilet Satışı; KafePi - Taksim Rock Kafe KafePi - Beşiktaş Bistro Kafe Gitar Kafe - Kadıköy Yeditepe Bilim Kurgu Kulübü Bilgi için 05552152241 İçki Fiyatları; 33cl Bira: 4.00 ytl Şarap : 7.50 ytl Votka: 7.50 ytl Rakı: 10.00 ytl Daha fazla detay için www.reflexionparty.info [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:51 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 en taş kostümlü erkek yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 nisan ayının yağmurlu geçme ihtimaline karşı cübbe falan giymeniz uygun düşer.. şimdi "cübbe ile sokakta gezersem bana dalarlar lam!" diyenlere tavsiyen cübbe altına inline skating takmaları olacaktır. bu şekilde zemin üzerinde yürümeyen "uçan" bir karaktere sahip olacağızdır ki görenler saldırmak veya dalmak yerine yusuf sesleriyle ortalığı titretebilirler.. tabi akside olabilir "cin lan bu!!" diye kızgın köylüler size saldırabilir. ellerinde meşalelerle ve devasa yabalarla.. tabi size saldıran bu kızgın köylüler kostüm giymiş gençler olabilir ve tüm amaçları sizi karşılamak da olabilir. bilemeyeceğim... ancak şunu biliyorum bu partide Bobba Fett kıyafetiyle gelen kişi ben olmayacağım. valla bak.. o ben değilim! Allahın adını verdim bak.. (göz altları yorgunluktan çökmüş ve insanlıktan çıkmış üni öğrencisi kostümü ile gelsem mi acep.. ama ne bilim bana yakışır mı ki? neyse...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 çokzelmiş, çok da cesurca bir girişim olmuş kanımca, umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 cubbe altindan sopa da gosterilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 teknede kıyafet değişimi için yer olacak zaten merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ayrıca siteden ilk partinin resimlerine de ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 -hmm Hikmet Küçükbulut'tan geliyor soru; "The Rocketeer kıyafetiyle gelsem ve tekneye jetpack imle insem çok mu şaaşalı olur acaba diye sormadan geçemeyeceğim." ayrıca bize kıyafetinin resmini de yollamış hikmet bey, +Cevap vermek sitiyorum sayın celal pir. şimdi hikmet bey. poponuz çok büyük. o jetpack motorları sizin koca kıçınızı kaldırmaz. taksiyle gelin ve burada üstünüzü değiştirin. Ayrıca o perdeler ne öyle. hııı.. benim bildiğim süper kahramanın karanlık izbe bi odası falan olur. Sizinse misafir odanız var hikmet bey! Bir de berjer koltuğunuza oturup çay içseydiniz bari! Yuh artık. Hikmet bey, hikmet bey. bakın efenim siz gelmeyin bence.. koca kıçınız gemiyi batırır, jetpackiniz milletin kostümünü pelerinini tutuşturur falan. Yok gelmeyin siz. berjere oturup çay için e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Ehue resimdeki gibi kıyafetle üsküdar güzergahını tavsiye etmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Hmm katılabilsem, Bleach'ten herhangi bir karakter olurdum herhal... Ama katılamam ki? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 18 yaş sınırı vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 resimdeki giyinişli arkadaşlar gelecekse koşaraktan 8 günde gelirim istanbul a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 siyah bornozumla inanilmaz son samuray gibi oluyorum, beyaz bornozumla da yeni sevismis puro icen zengin armatorun pic oglu gibiyim. hangisiyle gelsem acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ulan şu 18 i bi bitiremedik kaldık 17 de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 partide yaş sınırı yok arkadaşlar... parti c.tesi ve yaklaşıyor.. kostümlerinizi hazırlayın bilet için bana pm atın veya msnden ulaşın [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 atar pelerini spartalı olarak gelirdim kaslı vücudumla ama seneye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 nasıl yok ya =) gelirim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bu ayarla 3 yillik parti kostumu cikar. madem teknede, balikci, dalgic, manyak terorist, hayalet, kaptan, korsan, balik, hamsi, marti, denizkizisi, deniz anasi, anasinin kuzusu kostumleri ortama uygun olabilir. fikirce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 babamla geliyoruz :D ya iki büyücü... ya bir assasin bir druid .. ya kaoru kamiya ve samurai.. ya iki ozan :D ama geliyoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Estel_Anorien bir rivayete göre Reha Muhtar kostümü ile gelicekmiş.. hatta rolüne şimdiden ısınmaya başlamış.. e-mail adresini bile reha[email protected] şeklinde almışşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 insan kostümümü giyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Dün bana gösterdi Reha muhtar olmucak o Meksikalı uykucu herif olcak.. partide uyicak hahaha.... Ben hala babam boyutunda birine pelerin arıyorum o da ayrı mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 esprinin komik yanı benim adım gerçekten reha muhtar kocataş bu arada parti yaklaşıyor arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 harbi.. ahahaha.. yahu iyi tutmuş.. partide iyi eğlenceler sizlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sevgili patiler gelenler arasin toplanip gidelim midelim fln filan 0535 944 01 82 ( sapiklik yapmak serbest ) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar