Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reflexion Costume Party 2


Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar






REFLEXION Kostüm Partisi 2 ve DETAYLARI;
RefleXion Kostüm Partisi 2, Boğazgezisi firmasının sahibi olduğu 46 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde, 400 kişilik kapasitesi bulunan teknesinde yapılacaktır. Teknenin kendisine ait barı, müzik sistemi ve mürettebatıyla 5 saatlik boğaz turu rotası ayarlanmıştır

Tekne Kalkış saatleri;

Kabataş: 7:15 (Petrol Ofisi arkası)

Üsküdar: 7:30 (Sözbir Oteli karşısı)

Bilet Fiyatı: 20 YTL

Toplam 250 adet bilet basılmıştır.

DJ Pain Lover partiye eşlik edicek.
Tarzlar; Rock / Alterhatif / Electrogoth

Kostüm Yarışması Kategorileri:

En İyi Kostüm
Kostümüne En Uygun Rol
En Güzel Kostümlü Bayan
En Uyumlu Çift

Bilet Satışı;

KafePi - Taksim Rock Kafe
KafePi - Beşiktaş Bistro Kafe
Gitar Kafe - Kadıköy
Yeditepe Bilim Kurgu Kulübü
Bilgi için 05552152241

İçki Fiyatları;

33cl Bira: 4.00 ytl
Şarap : 7.50 ytl
Votka: 7.50 ytl
Rakı: 10.00 ytl

Daha fazla detay için
www.reflexionparty.info

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:51 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nisan ayının yağmurlu geçme ihtimaline karşı cübbe falan giymeniz uygun düşer.. şimdi "cübbe ile sokakta gezersem bana dalarlar lam!" diyenlere tavsiyen cübbe altına inline skating takmaları olacaktır. bu şekilde zemin üzerinde yürümeyen "uçan" bir karaktere sahip olacağızdır ki görenler saldırmak veya dalmak yerine yusuf sesleriyle ortalığı titretebilirler.. tabi akside olabilir "cin lan bu!!" diye kızgın köylüler size saldırabilir. ellerinde meşalelerle ve devasa yabalarla.. tabi size saldıran bu kızgın köylüler kostüm giymiş gençler olabilir ve tüm amaçları sizi karşılamak da olabilir. bilemeyeceğim...

ancak şunu biliyorum bu partide Bobba Fett kıyafetiyle gelen kişi ben olmayacağım. valla bak.. o ben değilim! Allahın adını verdim bak.. (göz altları yorgunluktan çökmüş ve insanlıktan çıkmış üni öğrencisi kostümü ile gelsem mi acep.. ama ne bilim bana yakışır mı ki? neyse...)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-hmm Hikmet Küçükbulut'tan geliyor soru; "The Rocketeer kıyafetiyle gelsem ve tekneye jetpack imle insem çok mu şaaşalı olur acaba diye sormadan geçemeyeceğim."

ayrıca bize kıyafetinin resmini de yollamış hikmet bey,


+Cevap vermek sitiyorum sayın celal pir. şimdi hikmet bey. poponuz çok büyük. o jetpack motorları sizin koca kıçınızı kaldırmaz. taksiyle gelin ve burada üstünüzü değiştirin. Ayrıca o perdeler ne öyle. hııı.. benim bildiğim süper kahramanın karanlık izbe bi odası falan olur. Sizinse misafir odanız var hikmet bey! Bir de berjer koltuğunuza oturup çay içseydiniz bari! Yuh artık. Hikmet bey, hikmet bey. bakın efenim siz gelmeyin bence.. koca kıçınız gemiyi batırır, jetpackiniz milletin kostümünü pelerinini tutuşturur falan. Yok gelmeyin siz. berjere oturup çay için e mi?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...