DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 EVGA 8800GTS SuperClocked 320MB DDR3 DVI PCI-E bu kartı satın alabileceğim ve Türkiye'ye gönderen bir site ya da yol bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Up up!! Uok mu bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 320 mb olan versiyonunu tavsiye etmiyorum hizi falan dusuk oluyo. ama ben anlamam illaha alacam diyosan mavibilgisayar satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben msi 640mb lığını aldım birkaç yerde 320mb'lığı güzel ancak yakın zamanda oyunları yüksek çözünürlükte oynatamayacak falan tarzı bir şeyler yazıyordu. sen bilirsin ama yine de. arada fiyat farkı var sonuçta. ama değer mi bilemem. bu arada nereden alabileceğini malesef bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Arkadaşlar ben özellikle eVGA'nın sattığı Superclocked versyonu istiyorum. eVGA ve BFG nin 320mb'lık Fabrika çıkışı overclock lu versyonlar hem daha ucuz hemde normal GTS kartlardan daha iyi performans veriyorlar. Özellikle eVGA istiyorum. Ebuyer.com'da kart var ama orasıda türkiyeye göndermiyor. Türkiyeye gönderecek internetten satın alabileceğim ya da türkiye'de bu kartı alabileceğim bir yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 hem daha ucuz hem daha performanslı nasıl oluyor o? hem de 320mb fark varken arada? 640mb gts'e overclock çektiğinde karşılaştır o zaman durumu. ama şu zamanlarda bu kartların hangisini almak daha mantıklıdır bilemicem. fiyat performans açısından 320'lik daha iyi gibi duruyor. ama dediğim gibi daha uzun süreli kullanım için 640mb'lık daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 320mb ile 640mb versiyonlarının arasında hiçbir gpu, hız, shader, bit, vs. farkı yok sadece ram farkı var ki günümüzde 320mb gpu hafızası kullanan bir oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 www.teknofiyat.com'a girilir, 8800GTS 320MB yazılır, nerde ne satılıyomuş öğrenilir :)= Evga'yı sadece 1 şirket getiriyo diye hatırlıyodum onun ismide şimdi gelmiyo aklıma tabi bulman çok zor evga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 BFG alacaktım ama Vega 320 mb'lık versyon kartları getirmedi ya da beceremedi. o nedenle bu kartın peşindeyim şimdi. En olmadı ingiltereden sipariş etme yoluna gidiceğim ki onun içinde oradan gelecek birisini beklemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar