Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şınav çekmek

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya bir de GE-TA, ön kol ne demek ? Ön pati gibi :)

Tarifi pek canlandıramadım gözümün önünde. Çizim ya da fotoğraf ile anlatım var mıdır acep ?

Sağlık sorunları konusunda hakkatten sorunluyum. Sağlık güvencem olmadığı için çok nadir gidebiliyorum doktora. Biliyorum garip bir durum ama ne yazıkki benim için bir seçenek değil şu anda doktor olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

önkol dediği bilek ile dirsek arasını kastediyor ama Carpal Tunnel ve RSI gibi sorunlar için benim tavsiyem şu ULU ürün olacaktır. Powerball

he ayrıca sıkış falan değil... carpal tunnel ve repeated strain injury tedavisi için tavsiye edilen alet edevatlardandır kendisi. bilek güçlendirme için de kullanılabilir.. ama sadece güçlendirir, hayvan gibi bileğinizin gelişmesini beklemeyin =P
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bir ağrı başladı :)
şimdi önce zorlamıştım kendimi(yüzme), kollarımı baya ağır hissediyordum, tam geçmeye başlamıştı, alakasız olarak ayağım takıldı yere düştüm kolum refleks olarak yeri öpmemi önlerken dirsekle omuz arasında kalan kısmına yüklendi biraz ağrı gibi bişey var, üstene mi gitmeliyim beklemeli miyim

ikinci sorum; yatmadan önce spor yapmak iyi deildir diye duydum, ama vakit ve süreklilik açısından en güzel yatmadan önce oluyor, önemi almak laızm
spor dediğim 30 dk filan şınav, boyun egzersizleri, mekik, temel hareketler filan aletli çalışma yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...