Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acela yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirm ama şu soruların cevaplarına acele ihtiyacım war...

1) Neolatik dönemdeki insanların yaşama biçimi ve bunun sanat üzerindeki etkileri nelerdir.? Çatalhöyük ve çayburnunun vurgulayın...

2) Hitit uygarlığı sanatı dini, mimarisi hakkında bilgi veriniz..

3)Sümer uygarlıgı din, sanat, mimar ve heykele nasıl yansımıştır..?

4)Yunan ve Roma uygarlıklarını karşılaştırınız..

5) Bizans uygarlıgı hakkında bilgi veriniz..

6) Rönesans, barok dönemini ayrıntılı karşılaştır..Uygarlık, sanat, mimari, resim, heykel boyutlarıyla araştırın...

ewt arkadaslar sorunum bu size de yardımcı olmak düşüyo ve tabikide size ve patiyebol tşşkür...(=
Mesaj tarihi:
arkadaslar şaka fln deil ya bana da biraz saçma geldi ama ne yapalım bu soruların cvbı olması lazım sınavda bunlar çıkcak daha bikaç soru daha vardı ama onları eklemedim çok uzundu onlar bana bunlar bile yeter arklar ne olur yardım edin bu çaresiz kula...(=
Mesaj tarihi:
bu hangi ders ya,
cevapları bilmiyorum da
bir de bak istersen şuraya
ahan da vikipedya

Ülfr Uggason 10.yy (Vikingli şair)

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bunların hepsini sanat tarihiyle ilgili bi kitaptan bulabilirsin o kadarda zor olmasa gerek.

Barok sanatı,daha çok alegori sevgisi,hümanistlik,antik ve hıristiyan düşünce süstemini kusursuz olarak,bilgi ile kaynaşmasından oluşturulmuştur.
barok ressamlar:peter paul rubens,rembrandt van jin.
barok heykeltıraşlar:gianlorenzo bernini,
barok mimarlar:francesco borromini

bu kadar baktım kitaptan gerisinide kasmadım elinde kaynak varsa oldukça basit sorular.
Mesaj tarihi:
sanat felsefesi die bi ders işte irenççç..
arklar inanın bende elimden geldigi kadar bulmaya çalışıorum hatta çalıştım ama bulamadım çaresizlikten sizlere sıgındım..:(
Mesaj tarihi:
Art Ethic I,II ,sanat tarihi ve kavramlarına giriş
te bu ders pat diyemi kondu yani :o hoca geldi al sorular bunlar sınav mı var dedi,bu zamana kadar kitapsız,kaynaksız nasıl yaptın bilmiyorum kolay gelsin diyorum ama pek öyle gözükmüyor
Mesaj tarihi:
hepsinin cevabini biliyorum ben, magra ciziktirmelerinden gunumuz sacmaliklarina kadar her turlu sanat muhabbetini domine ederim, entelektuel pompaci arayan bayanlara selam ederim.
  • Yeni Oluştur...