Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acela yardım..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirm ama şu soruların cevaplarına acele ihtiyacım war...

1) Neolatik dönemdeki insanların yaşama biçimi ve bunun sanat üzerindeki etkileri nelerdir.? Çatalhöyük ve çayburnunun vurgulayın...

2) Hitit uygarlığı sanatı dini, mimarisi hakkında bilgi veriniz..

3)Sümer uygarlıgı din, sanat, mimar ve heykele nasıl yansımıştır..?

4)Yunan ve Roma uygarlıklarını karşılaştırınız..

5) Bizans uygarlıgı hakkında bilgi veriniz..

6) Rönesans, barok dönemini ayrıntılı karşılaştır..Uygarlık, sanat, mimari, resim, heykel boyutlarıyla araştırın...

ewt arkadaslar sorunum bu size de yardımcı olmak düşüyo ve tabikide size ve patiyebol tşşkür...(=
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar şaka fln deil ya bana da biraz saçma geldi ama ne yapalım bu soruların cvbı olması lazım sınavda bunlar çıkcak daha bikaç soru daha vardı ama onları eklemedim çok uzundu onlar bana bunlar bile yeter arklar ne olur yardım edin bu çaresiz kula...(=
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsini sanat tarihiyle ilgili bi kitaptan bulabilirsin o kadarda zor olmasa gerek.

Barok sanatı,daha çok alegori sevgisi,hümanistlik,antik ve hıristiyan düşünce süstemini kusursuz olarak,bilgi ile kaynaşmasından oluşturulmuştur.
barok ressamlar:peter paul rubens,rembrandt van jin.
barok heykeltıraşlar:gianlorenzo bernini,
barok mimarlar:francesco borromini

bu kadar baktım kitaptan gerisinide kasmadım elinde kaynak varsa oldukça basit sorular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...