Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 arkadaslar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirm ama şu soruların cevaplarına acele ihtiyacım war... 1) Neolatik dönemdeki insanların yaşama biçimi ve bunun sanat üzerindeki etkileri nelerdir.? Çatalhöyük ve çayburnunun vurgulayın... 2) Hitit uygarlığı sanatı dini, mimarisi hakkında bilgi veriniz.. 3)Sümer uygarlıgı din, sanat, mimar ve heykele nasıl yansımıştır..? 4)Yunan ve Roma uygarlıklarını karşılaştırınız.. 5) Bizans uygarlıgı hakkında bilgi veriniz.. 6) Rönesans, barok dönemini ayrıntılı karşılaştır..Uygarlık, sanat, mimari, resim, heykel boyutlarıyla araştırın... ewt arkadaslar sorunum bu size de yardımcı olmak düşüyo ve tabikide size ve patiyebol tşşkür...(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ciddiyse çok komik, şakaysa çok ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 arkadaslar şaka fln deil ya bana da biraz saçma geldi ama ne yapalım bu soruların cvbı olması lazım sınavda bunlar çıkcak daha bikaç soru daha vardı ama onları eklemedim çok uzundu onlar bana bunlar bile yeter arklar ne olur yardım edin bu çaresiz kula...(= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 e kolaya kaçmasan da kitap o olmadı internetten falan araştırıp bulsan?uğraştırır çünkü bunları yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bu hangi ders ya, cevapları bilmiyorum da bir de bak istersen şuraya ahan da vikipedya Ülfr Uggason 10.yy (Vikingli şair) [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bunların hepsini sanat tarihiyle ilgili bi kitaptan bulabilirsin o kadarda zor olmasa gerek. Barok sanatı,daha çok alegori sevgisi,hümanistlik,antik ve hıristiyan düşünce süstemini kusursuz olarak,bilgi ile kaynaşmasından oluşturulmuştur. barok ressamlar:peter paul rubens,rembrandt van jin. barok heykeltıraşlar:gianlorenzo bernini, barok mimarlar:francesco borromini bu kadar baktım kitaptan gerisinide kasmadım elinde kaynak varsa oldukça basit sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 sanat felsefesi die bi ders işte irenççç.. arklar inanın bende elimden geldigi kadar bulmaya çalışıorum hatta çalıştım ama bulamadım çaresizlikten sizlere sıgındım..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 @Fin teşekkür ediyorum fin ama elindeki kaynagın ismi ne acaba yrn ilk işim bi katp almak olucak hatta kitaplar........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Art Ethic I,II ,sanat tarihi ve kavramlarına giriş te bu ders pat diyemi kondu yani :o hoca geldi al sorular bunlar sınav mı var dedi,bu zamana kadar kitapsız,kaynaksız nasıl yaptın bilmiyorum kolay gelsin diyorum ama pek öyle gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 güzel sorular aslında hepsi için uzun cevaplar yazılabilir amma velakin kitaplara geri dönmek lazım bu hafta da 3 sınavım varken malesef hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ardeth şimdi sn bunnarın cvbını bilio msn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 hepsinin cevabini biliyorum ben, magra ciziktirmelerinden gunumuz sacmaliklarina kadar her turlu sanat muhabbetini domine ederim, entelektuel pompaci arayan bayanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 of dela XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar