sanchez Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 kablolu zyxel adsl modemimi kablosuz hale dönüştürmenin bir yolu var mı? bir dönüştürücü falan varsa yeni bir modem almaya göre fiyat olarak uygun olur mu? (arama yaptım ama tam bir cevap bulamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 2 bilgisayarı bağlayacaksan wireless adaptör alırsan diğer bilgisayarda da wireless varsa kablosuz bağlantı sağlarsın yoksa direk çevirme gibi bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 kablosuz router aliyorsun, modemin yanina koyuyorsun. network kablosunu bilgisayardan cikartip router`a bagliyorsun. fiyat olarak uygun olur mu bilmiyorum. arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 hepsiburada da bi ürü nvardı yeni hatta 36 dolar mı ne "Kablolu adsl modeminizi kablosuz yapıyor" diye bi araştır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar