Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guildlerin en çok arananları ?

endless_night

Öne çıkan mesajlar

Oyunu bırakmıştım bc gelince geçen hafta alıp tekrar başladım. lvl 60 warriorumu kasıyorum şu anda 63 oldum. 70 olur olmaz direk prota dönüyorum ve tanklık üstüne çalışacam. Pvp den baydım. Tek amacım raidlerde iyi bir tank olarak yer alabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey lazım oluyor , instance'a guildin durumuna göre değişiyor, tam bir raiding guildi ise emin ol ki her class ve onlar için gereken buildler lazım oluyor... Aggrosunu kontrol edebilen sword/combat rogue, holy priest , holy/protection paladin , protection warrior , raid talentlarına ayarlanmış marksmanship hunter, mage'de pek farketmiyor build , ama inanın ki lazım oluyor , örneğin High Warlord Maulgar var Gruul's Lair diye bir 25 kişilik raid dungeon'da , yanındaki mini-bosslardan birtanesini hunterların halletmesi gerekiyor aggrosunu tutup birbirlerine aggro paylaşıp ranged tanklık yaparak. Priestler ve Pallyler healerlık , rogue/mage/hunterlar CC ve dps , feral druidler tank/dps , gibi... BC geldiğinden beri artık her class lazım oluyor... Ha tabi , nasıl seçebilirsin ? serverdaki ve girmek istediğin guilddeki oyunculara bakarak. Yani hiç belli olmaz , sen 70'e kasarken hazır 70 olmuş senin classından biri guilde girer senin yerini kapar falan, kesin bir iş değil.

Edit : Bu arada yeni farkettim freemoon gerçekten doğru bir açıklama yapmış , tank tartışmasız en zor bulunanıdır , ve gerçek tanklık gearla ve buildle olmaz , ha yani tabii ki gerekir gear ve build, ama önemli olan adamın tanklığı gerektiği gibi yapmasıdır , mobların aggrosunu tutmasıdır , kaçırmamasıdır , healer'ların desteğiyle kendi özelliklerini de kullanarak ayakta tutmasıdır. Tanksız solo yapılamayan hiçbirşey yapılamaz neredeyse , enazından BC de bir girin instance'a tam bir tank olmadan. Tabi öyle tanklar oluyor ki , 10 tane mobun arasına charge edip CC yi beklemeden wipe yediriyor millete , işte bunlara tank denmez... Gerçekl tank , oynamayı bilen ve grubuna zarar gelmemesi için dayak yiyen , ama emeğinin karşılığınıda çok güzel alan adamdır.

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:04 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...