kenzap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Arkadaşlar çok aradım editstone lazımdı buldum bir adet oda bug lı çıktı istediğim gibi bulamadım onlardan örnek alarak biişiler yapmaya çalışdım inanın 2 gecedir yapamadım sizler daha usta olarak belki bi yol gösterirsiniz.. Server da pvp amaçlı şeyler olucak İlk olarak bir adet stone olucak warior edit die adam taşa tıklıyınca warior skilleri 100 (healing sw tactics vs vs yani bi warior 7x de ne kullanırsa onlar) Başka bir taşta ise magery edit die olucak mage bir player ın lazım olan bütün skillerini editlicek 7x yapıcak .. Vb bunun gibi bazı skiller için stone lazım ayrı ayrı stoneler valla çok aradım bulamadım .!!![hline]UltimaoNLİNE hAYAt oFFlİNe WwW.FiRsThAcKeR.CoM.Tr.Tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Script'i tam olarak yazıp test etmeye üşendim ama bir tane taş item'ı seçersin. Virtue stone olabilir veya guildstone da olabilir. @ON=DClick SRC.SWORDSMANSHIP=1000 SRC.MACEFIGHTING=1000 SRC.HEALING=1000 Diğer skill'leri de buna benzer şekilde ayarlayabilirsin. Tüm skill setlerin altına ise bir adet RETURN 1 koyarsan sorun hallolacaktır. Buna benzer bir mantığı mage taşı için de kullanabilirsin... Saygılar.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Çok tşk ederim deniyeceğim saolun[hline]UltimaoNLİNE hAYAt oFFlİNe WwW.FiRsThAcKeR.CoM.Tr.Tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ehehhe Dialog diye bişi var kardesim[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Gump'larla da yapılır tabii ama benim önerdiğim yöntem en basiti... Skill set etmek istiyorsan, skill set et :)[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 assında menu yapmak cok kolay aşırı kolay biraz script bilgin oldumu hepsi geliyor zaten :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar