Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev arkadaşı sorunsalı..

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

bende bu seneki 2 farklı ev mecaramdan çıkardığım tecrübelerimi aktariyim,istanbul ankara,izmir gibi şehirlerde genelde pek karşilaşilmaz ama nispeten daha küçük şehirlerde eve çıkarkem mümkünse tek başınıza çıkın ve yerli halkdan olan öğrencileri evinizden mümkün olduğunca uzak tutun,sonra başiniz çok ağriyabilir,yöneticiye,kapıcıya çok güvenmeyin elektrip su vs gibi işlemlerde bizzat kendiniz ilgilenin yoksa bizim gibi 2 kişi kaldiniz eve 212 ytl su faturasi gelebillir,halen olayı çözmekle uğraşiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

E arkadaşım sende kim var kim yok sokmuşsun eve, sırf öğrenci evinde değil bekar evinde de olur aynı problemler.

Bizim bir arkadaş 2 hafta sonra, bir arkadaşıyla 2 kişi kaldıkları eve gittiğinde birisinin odasına taşınmış olduğunu gördü mesela. Gelen geçen hanı ev.

Sınırı koyacaksın. Çizgiyi çekeceksin. O zaman birşey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sene 1990 dı ilokula başlayınca ayrı eve çıktım ama o zaman ailemin yaşayacağı alternatif başka bir ev olamdığı için geçici oalrak annem babam ve ablam benim yanıma yerleştiler

17 senedir aynı evde yaşıyoruz şimdilik bir sorun yok annem be babam ayrı eve çıkacaklr sanırsam ileriki dönemlerde ev ablamla bana kalacak ona da kalacak yer ayarlayıp evlendirince ben tekbaşıma yapşamaya devam edeceğim

ayrı evde yaşıyorum canım onlar idareten buradalar :P
Sosyal ağlarda paylaş

şu final daha iyi olurdu.
sonra birden annem kalk oğlum servis kaçmadan okuluna yetiş dedi.
ama sizde de hata var, bunun olacağı belliymiş evi çok hassas temeller üstüne yapmışsınız. çiftler arasında kavga çok olsı bir şeydir ve bunlar ayrılır tartışır bizecephe alırlar diye düşünmeniz lazımdı başta. ben evde 3 kişi kalıyorum. 2 si ders dışında çok az şeyle ilgilenen inek. hiç problem çıkmadı daha onlara tamamen zıt bir insan olmama rağmen. ortak alanları insan gibi kullanıp, bulduğun gibi bıraktığın sürece hiç problem cıkmıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...