senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 abi sen naapmışşın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 :S bu kadarda olmaz geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Ohaaaaaaaaa diyorum hocam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Öğrenci evine plazma tv iyiymiş. Digitürk te iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 aferin fırat'a iyi yırtmış valla.. kurtarmış kendini çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Trasty, naptın yiğen sen yav ne kadar dar gelirse gelsin yurdumu seviyom ben.. elektrik parası su parası internet parası yok. yattığın yatağa para veriyon sadece o kadar.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bende bu seneki 2 farklı ev mecaramdan çıkardığım tecrübelerimi aktariyim,istanbul ankara,izmir gibi şehirlerde genelde pek karşilaşilmaz ama nispeten daha küçük şehirlerde eve çıkarkem mümkünse tek başınıza çıkın ve yerli halkdan olan öğrencileri evinizden mümkün olduğunca uzak tutun,sonra başiniz çok ağriyabilir,yöneticiye,kapıcıya çok güvenmeyin elektrip su vs gibi işlemlerde bizzat kendiniz ilgilenin yoksa bizim gibi 2 kişi kaldiniz eve 212 ytl su faturasi gelebillir,halen olayı çözmekle uğraşiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hepten tırstım şimdi teşekkürler=/.. ama dayanamıyorum napayım..neyse zaten bu sene biticek bu yurtta seneye artık..emir büyük yerden=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ya eve çıkak çok büyük avantaj . yani giriş çıkış saati kısıtlaması . yok arkadaşlarını toplarsın istediğin gibi. Sabaha kadar içersiniz şu bu Herşey çok rahat .. Ama ew arkadaşı muhabbeti allah korusun diyin (DERİM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 E arkadaşım sende kim var kim yok sokmuşsun eve, sırf öğrenci evinde değil bekar evinde de olur aynı problemler. Bizim bir arkadaş 2 hafta sonra, bir arkadaşıyla 2 kişi kaldıkları eve gittiğinde birisinin odasına taşınmış olduğunu gördü mesela. Gelen geçen hanı ev. Sınırı koyacaksın. Çizgiyi çekeceksin. O zaman birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 @alatariel; Trasty'nin hikayesindeki Fırat gibi ol, hiçbir sorunla karşılaşmazsın ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 @ asteroth MUAHAHAHAHAHAH.....gözlemci insan çat nokta atışı :p sapıttım ii geceler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 oper gibi düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 evet eve çıkıyorum. ev kirası geliyor. para nerde? boş içki şişelerini veresim geliyor. yok yok yurda dönüyorum en iyisi. eah.. saat 7 cok uykm gelmiş. kahvem nerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ailemden en sonra yi 5 sene once aldim :) kendi kendime isim gucum var her haltim kendim yapiyorum, ama hala 10 senelikte olsa kiz arkadasimla eve cikamam, nasil aile sizinkiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 19-21 yaş arası, kız ev arkadaşı arıyorum. 1.83 Boyunda, 20 yaşında, esmer, mavi gözlü, delikanlı bir anadolu genciyim, neşeli ve deli doluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ben de sene 1990 dı ilokula başlayınca ayrı eve çıktım ama o zaman ailemin yaşayacağı alternatif başka bir ev olamdığı için geçici oalrak annem babam ve ablam benim yanıma yerleştiler 17 senedir aynı evde yaşıyoruz şimdilik bir sorun yok annem be babam ayrı eve çıkacaklr sanırsam ileriki dönemlerde ev ablamla bana kalacak ona da kalacak yer ayarlayıp evlendirince ben tekbaşıma yapşamaya devam edeceğim ayrı evde yaşıyorum canım onlar idareten buradalar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 trasty en sonda ,sonra uyandım sabah olmus demeni bekliyerek okudum. kısmet olmus seninkisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 şu final daha iyi olurdu. sonra birden annem kalk oğlum servis kaçmadan okuluna yetiş dedi. ama sizde de hata var, bunun olacağı belliymiş evi çok hassas temeller üstüne yapmışsınız. çiftler arasında kavga çok olsı bir şeydir ve bunlar ayrılır tartışır bizecephe alırlar diye düşünmeniz lazımdı başta. ben evde 3 kişi kalıyorum. 2 si ders dışında çok az şeyle ilgilenen inek. hiç problem çıkmadı daha onlara tamamen zıt bir insan olmama rağmen. ortak alanları insan gibi kullanıp, bulduğun gibi bıraktığın sürece hiç problem cıkmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar