Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon rehberinizin silinmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim telefonun anakartı yanarken nası becerdiyse simkarttaki bütün telefon numaralarını da uçurmus.
onca telefon numarası gitti.
bu kadar uyus bişi olabilir mi yaf, harbi cok sinir bozucu bir durum.

allah düşman başına vermesin :p
Mesaj tarihi:
İlginç!
Telefonun ana kartı nasıl yandı? =)

Ben bu tür durumlar için bi word dosyasına Alt alta tüm harfleri yazdım harflerin arasına o isimdeki herkesi kaydediyorum
aklıma geldikçe biriktikçe bi geçiyorum sıradan olmayanları ekliyorum ve dosyayı güvenli biyerde saklıyorum.

Şimdi her mesaj atana ya hoca telefonun ana kartı yandı yanarken numaraları götürdü de o yüzden kim olduğunu çıkartamadım demek durumunda kalıcaksn da kim inanır ki buna :PP

En iyisi bi şablon yap lazım oldukça ordan gönderirsin mesajı =)

Geçmiş olsn bu arada[hline] V ò d à n
Mesaj tarihi:
valla geçmiş olsun. her tarafımızın numara/kod/şifre olduğu bu dönemde rehberin silinmesi herhalde çok sinir bozucudur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
Ya Turkcell kullaniyorsan ve Sim+ ise, sim+kumanda diye bir olay var. internete kaydediyorsun bir tusla ve gittiginde bir sey olmuyor.
ben 2 kere telefon defterini yitirdikten sonra, bunu ögrenince kafayi yemistim. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
ewt sim+
iş işten gecti abi artık bi dahaki sefere :)

gris telefon teknik serviste, suan kart cüzdanda öle bekliyor.
kapak ve bateri haric komple yeni makine veriolar, cillop gibi olacak telefon :)

tek avuntum o :p
Mesaj tarihi:
Hattın neydi? Turkcellse Cem Uzan yakmıştır kartını.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
beim telefon bozuk
kayıtlı numaralar 25 i falan gecince otomatik 0 lıo
deli oluyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Mesaj tarihi:
CEDAY elimden bukadarı geliyodu wordpad e yazdım nabim
Sen bilgisayar müh. desin yaz kendine bi program hatta al bitane data kablosu tüm telefonun hafızayı bilgisayara kaydet
istediğin zaman gerektiğinde ordan tekrar telefona gönderirsin olurmu =)[hline] V ò d à n
Mesaj tarihi:
turkcell yenı sim card cıkarmış simm+cell dıye telefon nolarını ınternette saklayıp defter ucunca gerı alabılıyomuşsun guzel bır uygulaaya benzıyor ama ucretınden bahsetmıyoır yeni sim kart ların ve sadece ıstanbuyl ıcıne dagıtabılıyorlar yenı kartları sımdılık[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
  • Yeni Oluştur...