Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 benim telefonun anakartı yanarken nası becerdiyse simkarttaki bütün telefon numaralarını da uçurmus. onca telefon numarası gitti. bu kadar uyus bişi olabilir mi yaf, harbi cok sinir bozucu bir durum. allah düşman başına vermesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 iyi olmus beter ol emi ;p[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ahaha sen sus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bole durumlar icin bi kelime var yoL ;P[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 İlginç! Telefonun ana kartı nasıl yandı? =) Ben bu tür durumlar için bi word dosyasına Alt alta tüm harfleri yazdım harflerin arasına o isimdeki herkesi kaydediyorum aklıma geldikçe biriktikçe bi geçiyorum sıradan olmayanları ekliyorum ve dosyayı güvenli biyerde saklıyorum. Şimdi her mesaj atana ya hoca telefonun ana kartı yandı yanarken numaraları götürdü de o yüzden kim olduğunu çıkartamadım demek durumunda kalıcaksn da kim inanır ki buna :PP En iyisi bi şablon yap lazım oldukça ordan gönderirsin mesajı =) Geçmiş olsn bu arada[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 onun kafa o kafar calissaydi buraya bole bi forum acmazdi bihohoh. simdi icq dan gelen kufurleri duyar gibiyim : )[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 lamn kro telefon daha yeni sayılırdı, ne bilim anakartın yanacagını :) o ne abi worde falan kaydetme ne, onla ugrasılır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 valla geçmiş olsun. her tarafımızın numara/kod/şifre olduğu bu dönemde rehberin silinmesi herhalde çok sinir bozucudur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 iğrenç bişi bu bi garip oluyo insan geçmiş olsun ceday[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ya Turkcell kullaniyorsan ve Sim+ ise, sim+kumanda diye bir olay var. internete kaydediyorsun bir tusla ve gittiginde bir sey olmuyor. ben 2 kere telefon defterini yitirdikten sonra, bunu ögrenince kafayi yemistim. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ewt sim+ iş işten gecti abi artık bi dahaki sefere :) gris telefon teknik serviste, suan kart cüzdanda öle bekliyor. kapak ve bateri haric komple yeni makine veriolar, cillop gibi olacak telefon :) tek avuntum o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 allah kolaylık versın :)[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Hattın neydi? Turkcellse Cem Uzan yakmıştır kartını.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 beim telefon bozuk kayıtlı numaralar 25 i falan gecince otomatik 0 lıo deli oluyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 CEDAY elimden bukadarı geliyodu wordpad e yazdım nabim Sen bilgisayar müh. desin yaz kendine bi program hatta al bitane data kablosu tüm telefonun hafızayı bilgisayara kaydet istediğin zaman gerektiğinde ordan tekrar telefona gönderirsin olurmu =)[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kolay gelsın valla benımde basıma gelmıstı o lıste toparlanmaz bır daha :)[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 turkcell yenı sim card cıkarmış simm+cell dıye telefon nolarını ınternette saklayıp defter ucunca gerı alabılıyomuşsun guzel bır uygulaaya benzıyor ama ucretınden bahsetmıyoır yeni sim kart ların ve sadece ıstanbuyl ıcıne dagıtabılıyorlar yenı kartları sımdılık[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar