oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 şimdi ben internete okuldan bağlanıyorum (yurt odasından) herkesin kendine ait bi ip adresi var networkte. mac adresine bağlı olarak veriliyo.. farklı bi ip kullanamıyosunuz yani keyfinizce.. şimdi 2 günden beri networkte ip çakışması var uyarısı alıyorum.. bunu nasıl engellerim ? birileri benim ip mi kullanıyo mu? yoksa kullanmaya mı çalışıyo bilmiyorum.. help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 mac adresi değiştirilebiliyordu* daha önceden kayıt gerekmiyorsa bu yolu deniyebilrisn edit: sanırım istanbul uni avcılar kampüsündesin, bi daha edit: deilmişsin [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 23:23 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 mac adresi değiştirilebiliyo ama o zaman yeniden ip adresi alman lazım.. otomatik ip atanması olayı falan yok yani.. edit: odtü'deyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 eğer sistem bizim okuldaki gibiyse (bilkent) internetten kaydını (bizde dormNET kaydı die geçio) sildirip, aynı mac adresine bi daha ip adresi alsan dicem ama bu yolu zaten düşünmüşündür kanımca. bendede sene başında bi kaç kere o uyarıyı verdi. sonra geçti kendiliğinden, anlamadım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ya bizde o iş yurt müdürüne gidilerek yapıyılıyo.. form dolduruyosun falan.. internetten olsa yapardım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar