Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakırkoyde cafe?

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"Çatım" diolar ama bilmiyorum yane gitmedm hiç.O da olmadı efsane cafe,bar,disco,restaurant aksaraydaki barları bile aşmış TAYLIR Cafeye git =PP
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Taylıra girip de çıkabilirsen ne ala. Bildiğim kadarıyla oranın müşteri kataloğu pek hoş değil.
Oceans gerçekten Bakırköyde gidilebilecek eli ayağı düzgün sayılı mekanlardandır. Ben de tavsiye ederim.
Nargile nerede içilir B.köyde bir fikrim yok zaten nargile içmek isteyenler için Tophane var :P .
Mesaj tarihi:
Bakırköyü'nde Cafe Teria diye bir yer var, Bahçe Büfe'nin karşısında... buranın delileri iyi bilir o civarı.
Bena ra sıra oraya gidip nargilemi tüttürürüm; onun dışında pek bir yer bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Nerde bu Cafe Teria tam olarak,bi tarif edebilcen mi?Bahce bufe diyince de aklima birsey glemedi cikaramadim.Bu cafe Kaktus`un falan oldugu sokak degil sanirim di mi? Orda olsa gorurdum heralde.
Mesaj tarihi:
Teria incirli caddesinin ikiye ayrıldığı yerde solda, meydana doğru giderken. İstasyon var birde güzeldir baya, caruselin otopark girişinin olduğu sokağın, istanbul caddesinin diğer tarafındaki kısmında hemen solda. İkisindede ortam güzel ve nargile var. İstasyonda alkolde var.
  • Yeni Oluştur...