Faust Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bakirkoyde, kadikoy fayton tarzi nereler var merak ettim. bilgisi olan yardimci olabilir mi?
zaidral Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kadikoy fayton u bilsem yardimci olmaya calisirdim :P
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 güzel nargilesi olan,karşılıklı 4 kişi oturulabilen bi yer aklıma geliyor fayton deyince. bilmiyorum ama.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sahile inerken tomruk diye bi yer vardı o tarz ama hala var mı bilmiyorum
Syn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "Çatım" diolar ama bilmiyorum yane gitmedm hiç.O da olmadı efsane cafe,bar,disco,restaurant aksaraydaki barları bile aşmış TAYLIR Cafeye git =PP
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 TAYLIR iğrenç bir yer adam gibi oturmalık bir cafe diyorsan,kalite diyorsan OCEANS var carousel in arka sokağında. Tavsiye ederim
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Taylıra girip de çıkabilirsen ne ala. Bildiğim kadarıyla oranın müşteri kataloğu pek hoş değil. Oceans gerçekten Bakırköyde gidilebilecek eli ayağı düzgün sayılı mekanlardandır. Ben de tavsiye ederim. Nargile nerede içilir B.köyde bir fikrim yok zaten nargile içmek isteyenler için Tophane var :P .
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bakırköyü'nde Cafe Teria diye bir yer var, Bahçe Büfe'nin karşısında... buranın delileri iyi bilir o civarı. Bena ra sıra oraya gidip nargilemi tüttürürüm; onun dışında pek bir yer bilmiyorum.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Nerde bu Cafe Teria tam olarak,bi tarif edebilcen mi?Bahce bufe diyince de aklima birsey glemedi cikaramadim.Bu cafe Kaktus`un falan oldugu sokak degil sanirim di mi? Orda olsa gorurdum heralde.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Teria incirli caddesinin ikiye ayrıldığı yerde solda, meydana doğru giderken. İstasyon var birde güzeldir baya, caruselin otopark girişinin olduğu sokağın, istanbul caddesinin diğer tarafındaki kısmında hemen solda. İkisindede ortam güzel ve nargile var. İstasyonda alkolde var.
Öne çıkan mesajlar