Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ben burdaki linki mahkeme kararı nedeni ile göremiyorum ama bi sürü kişi görüp yorum falan yazabilmiş. İzleyebilmek için bir yere üye olmak falan mı lazım yoksa bu arkadaşların hepsi kablo ama ben adslim falan diye mi? http://forum.paticik.com/konu.php?id=179116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bende adsl im girebiliyorum youtube'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Hangi mahkeme kararı Abso, Youtube açıldı ki??? ps: Video da iyiymiş hani. You're controlling the music, how could you fuckin' loose? LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ctrl+F5 yap o sayfada Absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Şirket cachedenokuyorum o yuzden falan mı acep bende hala kapalı görünüyor ve ctrlF5 banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 anonym.to ya da the-cloak.com üstünden denesen bi ? bir de ip adresini girip deneyebilirsin belki. 208.65.153.253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bendede oluyo arada, delirmek işten deil resmen. dns serverından diycemde ne alaka yani zaten erişim açıldı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 enteresandir firefox ve mozilladan deneyince mahkeme karari veya object not found diyo ama iedan acinca sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 mozilla yazmisim gecenin bi vakti maxthon olcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar