Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkadaşın pc de 8500 latency gördük :D OLEY BA!
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aoc u bıraktım wowa doneyim dedim acaba nazarımmı degdi
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mokoko said: Allah belanı wersin ttnet wericein hizmetinde, wericein internetinde, (bilimum kufurlu içerik)
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 allah belanı versin telekom. allah belanı versin
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Earenwen said: allah belanı versin telekom. allah belanı versin
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 telekomdan geri dönüş yaptılar son derece güzel konuşan bir üst düzey yetkili sanıyorum. ağır konuştum üst düzey yetkili ile görüştürn beni dedim görüştüremeyiz dediler sen kesmiyosun beni dedim bana bi üst kademen lazım dediler numara verin geri dönüş yapıcaz dediler. herneyse yurt dışı çıkışlarında fiberlerde muhteşem bir problem varmış. sadece birkaç tane fiber kabloya bağlıyız şu anda. sabaha kadar çözümlenicekmiş boşuna kasmayın dedi kadın resmen açık açık boşu boşuna uğraşmayın sinirlerinizi bozmaya deymez farkındayız bizde durumun dedi kadın. harbi helal yani böyle delikanlı konuşsunlar canımı yesinler.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi telekom belayla besleniyo galiba okudukça güçleniyo okudukça pingler yükseliyo
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 YAŞASIN TT NET !!!! şaka lan tabi o kablo hatları varya..
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cok sinirlendim ya kendimi yemege verdim paso
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 rap_antikor said: telekomada yazık lan :/ ama kafam girsin tabi.. esirgemem..
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ulan tamda günü bügün pvp vardi swgde server turnuvasi forumlarda agliyorum iptal edin diye neyse allahtan guild cok kiside destek veriyolar iptal oldu bugun gibi bir durum var ama sonuç gene aynı.. TELEKOMA KAFAM GIRSIN EMI! ( kablo net hic girmiyo biyere öyle bi durumda var ttnet gene girip %50 packet loss veriyo a.q )
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 türk telekom sana ismail yk dan allah belani versin isimli parçayı gönderiyorum spam olarak..
Öne çıkan mesajlar