Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkadaşın pc de 8500 latency gördük :D OLEY BA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aoc u bıraktım wowa doneyim dedim acaba nazarımmı degdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mokoko said: Allah belanı wersin ttnet wericein hizmetinde, wericein internetinde, (bilimum kufurlu içerik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 allah belanı versin telekom. allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Earenwen said: allah belanı versin telekom. allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 telekomdan geri dönüş yaptılar son derece güzel konuşan bir üst düzey yetkili sanıyorum. ağır konuştum üst düzey yetkili ile görüştürn beni dedim görüştüremeyiz dediler sen kesmiyosun beni dedim bana bi üst kademen lazım dediler numara verin geri dönüş yapıcaz dediler. herneyse yurt dışı çıkışlarında fiberlerde muhteşem bir problem varmış. sadece birkaç tane fiber kabloya bağlıyız şu anda. sabaha kadar çözümlenicekmiş boşuna kasmayın dedi kadın resmen açık açık boşu boşuna uğraşmayın sinirlerinizi bozmaya deymez farkındayız bizde durumun dedi kadın. harbi helal yani böyle delikanlı konuşsunlar canımı yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi telekom belayla besleniyo galiba okudukça güçleniyo okudukça pingler yükseliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 YAŞASIN TT NET !!!! şaka lan tabi o kablo hatları varya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: o kablo hatları varya.. +111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cok sinirlendim ya kendimi yemege verdim paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 rap_antikor said: telekomada yazık lan :/ ama kafam girsin tabi.. esirgemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ulan tamda günü bügün pvp vardi swgde server turnuvasi forumlarda agliyorum iptal edin diye neyse allahtan guild cok kiside destek veriyolar iptal oldu bugun gibi bir durum var ama sonuç gene aynı.. TELEKOMA KAFAM GIRSIN EMI! ( kablo net hic girmiyo biyere öyle bi durumda var ttnet gene girip %50 packet loss veriyo a.q ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yatıp sabahı beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 düzeldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 iyi gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uçuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sahimi lem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 buralar serin hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 türk telekom sana ismail yk dan allah belani versin isimli parçayı gönderiyorum spam olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar