kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hulk 2 gelicek sanırım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Daredevil çok çok güzel bir filmdi bence,ah Jennifer Garner ah ah[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bence film güzeldi. animasyonlara 5. sınıf falan diyen var ama abartmasın yani.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 fragmanda animasyonları gördüm ve "öğk" dedim ve gitmeme kararı aldım. bu kadar kötü animasyonlar yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sabo bende öle zannetmiştim ama filme gidince animasyonların 1.sınıf olduğunu gördüm..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben gıtmedım ya ıcımden gelmedı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben hic begenmedim.. ne x-men ne de spiderman' in yanina bile yaklasamamis... devamini yapcaklarini da sanmiyorum. (yaparlarsa **biip** olup sozlerimi yutar miyim yoksa inkar mi ederim bilemiyorum)[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: sostizm, 08 September 2003 13:37 tarihinde demiş ki: Marvel imzası taşıyan her film izlenmeyi hakeder. bu cümleye aynen katılıyorum xmen 1 ve 2yi izlemedim bana bunların divx kaliteli vcdlerini bulabilicek warsa özel msj atsın lütfen hulk 2yi beklemeye başlialım biz[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 xmen1'i izleme feci dandik direk 2'yi izle bence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bugün gittim filme benim herkesin tersine ilk yarı hoşuma gitti .. ikinci yarı neydi öyle ya yeşil devimiz her türlü sporu denedi. hatta kendi yeni alanlar yarattı (böle 300 m atlama, tank fırlatma gibi) hulk ın göründüğü sahnelerden sadece ilk çıktığı sahneyi biraz da babasıyla olan mücadelesini sevdim ki o bile abartıydı. jennifer güzelliğini konuşturuyo rol namına pek bişiy görmedim .. a beautiful mind ve requiem'da kanıtlamıştı zaten rol potansiyelini ossun. nick nolte da baya iyiydi eric bana eh işte ne bilim yakışmış diyemem ama çok da sırıtmamış hani. öff ne abartı sahneler dediğim yerler dışında ilgiyle izledim .. neyse görmüş olduk[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: jankis, 19 September 2003 19:15 tarihinde demiş ki: ikinci yarı neydi öyle ya yeşil devimiz her türlü sporu denedi. hatta kendi yeni alanlar yarattı (böle 300 m atlama, tank fırlatma gibi) [hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) hulk bir tankı fırlatacak güce sahiptir zaten. Ayrıca zaten zıplaya zıplaya ilerler ama filmdeki gibi 100er metre zıplayamaz oralara ben de çok gülmüştüm (filme gitmedim trailerda hem tank fırlatma var hem zıplamalar var)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 evet biliyorum o güçte olduğunu, tank sahnesinde abartılardan baymıştım o yüzden isyan ettim eheh köpek sahnesi beğenilmişti diye hatırlıyorum orası da çok rezildi saçmasapan vücutlu köpekler sadece kafadan oluşuyo falan bi de hulk ın boyutları olmamış önce 2 m ydi sora kurşun yedikçe büyüdü falan 10 m oldu böle bişiy var mı ya çkçkçk[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Boyutlar oldukca normaldi bence, ayrica birde kursun yedikce buyumesindede garipsencek bi taraf yok. Hulk adrenaline seviyesine gore green hulk-grey hulk vs gibi evrelere gecebiliyor. Son seviyede apartman gibi oluyordu hatta yanlis hatirlamiyorsam...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bence şu ana kadar yapılmış en iyi marvel filmi. Özellikle geçişler bir harika olmuş. İzlenmeden olmaz...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar