Theridone Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Evet arkadaslar. Hani bize oyunu ogreten, archerin sadece koxper olmadigini soyleyen Bilinc abimize ne oldu yaw. Bir haberi neyin olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 DOTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 O YE CAPS FE-TE-VE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 any aga çok forum fanatiği olmuşsun iyi değildir bak yakışmaz sana türklerin forumu xD gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bilinc koxper mıydı bilmem ama full edit item doluydu o dönemlerde level ' in nerde kasıldığı zaten belli... bende başlayacağm dotaya bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Passive sen diosun ? Mesaji bi daha oku istersen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 low life animal konuşmasa olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 memo bir daha benim hakkımda yorum yapma. @the: bildiğim kadaruyla bilinc de 45 dd veren falan şuan tam olarak hatırlamıyorum ama uniqe fp ler flm vardı biz np kasmaya çalışırken... level olayınıda burda kime sorarsan sor söyler çoğu kişi gm tarafından yardım gördü:bilinc de bunlardanmıydı bilmem ama hiç olmasada bulaşmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ahh.. ahh.. kurtulamadi Bilinc o itemin lanetinden, adam pazarda gorup aliyor, Yuber'e gosteriyor. O da screen shot aliyor. Daha kullanamadan game master silmesini soyluyor ve siliyor, olan Bilinc'in 500~600m coinsine oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 passive lafım sana değil :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ege gerçekten öyleyse ben birden mahcup oldum ama level olayı? biliyorsun James zamanını? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 derdiniz cok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 evet arkadaşlar derdiniz çok büyük =) ben şahsen Ko yu tamamen ticarete vurmuş biri olaraktan rahatım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 memo ...... anladın sen any [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 20:35 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pst editle o postu end... ayıp cidden çocukla çocuk olma :) sen hala oynuyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arada giriyom arese öncelik wow ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 lağğğn herkes wow a başladı bir ben kaldım ya !!!11 üni ye bir gitsem ama daha 1 yıl var...pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 k.o sıcak money sadece gereken zamanlar giriyorum öylede olcak...okul önemli tabi benim askerliğe az kaldı ondan zaman öldürüyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arda ne diyorsun anlamak imkansız rahatsızmısın lafmı sokmaya calısıyorsun ama sinirlendiriyorsun insanı kime ne ispatlamak niyetindesin ?? veya nedemeye calsıyorsun senin hakkında bugune kadar en kucuk bi laf ettimmi orda burda forumda ... her yerde bana igneleyici laflar ne bunlar ??? adam akıllı yazı yaz biraz ve benim hakkımda dedikodu ,ileri geri konusmaktan vazgec . yeter ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ben dedikodu yapmam,hiç yapmadımda...yüzüne söylerim ama zorlarsan dahada ileri giderek anlatırım..2.5 sene yakındır hiç türk forumlarına girmeyen bir insan ne olduda birden forumlarda aktif olmaya başladı bunu anlamak mümkün değil gerçi sen +3 lcyoan hammerlik bir insansın sırf item satıldı diye msnden engellemişsin umutu vericem hammerini rahat ol kimsenin kuruşu kalmaz bizde ...hırsız konuşuyolarmış sen ve çevrendekiler itemse derdiniz veya başka şeyse gelin veriyim item için insan engellemeyiz msnden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: ege gerçekten öyleyse ben birden mahcup oldum ama level olayı? biliyorsun James zamanını? =) Bilmemim. =p Sagolsun 2 Level, Elixir +8 editlemisti, ahah. Ama Bilinc'de olabilcegini sanmiyorum, Bilinc'in James'i tanidigini bile sanmiyorum hatta, James o donem Bilinc'i tanisa bana niye gelsin ki Inglizce-Turkce ceviri icin, Bilinc'in Inglizce'si daha iyiydi benden. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: ben dedikodu yapmam,hiç yapmadımda...yüzüne söylerim ama zorlarsan dahada ileri giderek anlatırım..2.5 sene yakındır hiç türk forumlarına girmeyen bir insan ne olduda birden forumlarda aktif olmaya başladı bunu anlamak mümkün değil gerçi sen +3 lcyoan hammerlik bir insansın sırf item satıldı diye msnden engellemişsin umutu vericem hammerini rahat ol kimsenin kuruşu kalmaz bizde ...hırsız konuşuyolarmış sen ve çevrendekiler itemse derdiniz veya başka şeyse gelin veriyim item için insan engellemeyiz msnden senle tartısacak bisey yok!!! yanlız insanları yanlıs yonlendirme, 2.5 senedir benim turk forumlarımda olmadıgımı nereden biliyorsun_??? bi bak bakalım bu patide kac msg atmısım ve 1 tane "hahahah" "hohohohoh" gibi abuk zubuk post kasmısmıyım? gen.tr de post atmak zorundamıyım ??adamlar işi gucu yok herkes birbine kufur ediyo bunlara post mu atayım?? 3 kişiye kimse cevap yazmamıs yardımcı olmamıs ,yol tarif ettim post kasan aga mı oldum ?? ben bisey demedim sen kasındın lycaon hammer kendine ait olmayan hele bana ait olmayan bi malı nasıl gidip satıyorsun???ben seninle daha ne gibi bi muhabbete girebilirim msn de , ne işim olur ki ?? birde ben senin yaşıtın değilim, senli benli konuşma benimle ,saygılı ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeMo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 her yere yaş sınırı koymaları gerek bluğ çağına yeni girmiş veletleri ortalığa salıyolar sonra böyle oluyo yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 memo kaşınma biraz yüreğin varsa nickini söyle fake nickle laf yapma..yaşım 21 eğer tanımak istersen buyur gel ankaraya numarımı yazıyım özelden any@ kimi yanlış yönlendirdim senelerce milleti türk değilim diyemi kandırman yanlış yönlendirmek ? item gb ne istiyosan veririm en azından biraz utanırsın belki /pm smallpich.. item için msnden engellemiş adam 1 tane clanda droplanan item istememiş sizden sen 2 yıldır yanında olan birnin sırf isiloon dan çıkabilcek bir item için savunmadın demi çık clandan dedin ? ben senli benli konuşcak kişiyi iyi bilirim merak etme ama seni yanlış tanımışıyz +3 hammerlik adammışsın neyse sana lafım item gb ne istiyosan pm at veridğim nicke veriyim belki utanırsında 1 item için insan yargılamakdan vazgeçersin... [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 10:44 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar