Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Baslıkta belirttigim gibi divx animelara altyazı nerden bulunur?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 divxaltyazi.com dan bulabilirsin ama sadece belli başlı olanları.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 cowboy bebop 26 bölüm x tv 11 bölümü ve perfect blue yu divxaltyazi.com a biz attık battuta ve ben başka animeleride ordan bulabilirsiniz...[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=85906&hl=anime+altyazıları Baba sen burdan yak.Benim bazı çeviriler yokmesela ama 1 haftaya kadar editleyip ekleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 link ya patlak ya da ben giremiyorum akuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=85906 Ben girebiliyorum tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ilginç şimdi açıldı link. Bu arada o sayfa kaybolmuştu bi ara yanılmıyorsam? Sadece bende değil, bi arkadaş daha giremiyordu o başlığa. Bulunamadı falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yoğun isteklerimiz üzerine moderatorler pes etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bulduklarımın içindeki en düzgünü orasıydı. İyi yapmışsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 up! Lütfen sabitleyelim , olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar