Mathias Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Selam arkadaslar. Word gibi programlarda ve internet explorer'in kendinde sorun yokken. google, forumlar ve bunun gibi yerlerde ( site ici yazilarda ) hep I ve $ harfleri 1 ve _ olarak çikiyor. ö ü gibi karakterlerde sorun yok. Bunun bir cozumu vardi ama unuttum. google toolbar'i kaldirdim, tum klavyeleri kaldirdim turkce yaptim sonra. Gene de cozulmedi. Yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Dil seçeneklerinden unicode veya türkçe yapmayı bir denermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 internet explorer > view > encoding > auto select (ya da utf-8 falan..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 latin5, iso-8859-9 filan da türkçe karakterleri gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 auto select falan da işe yaramıyor. Acaba keyboard'un kendisinden olabilir mi diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 o bir wormdu sanırım. ad-aware ve spy sweeper ile bir tarat. böyle de bulamazsan hijackthis logu al, bir spoiler içine koy, biz de bakalım, yorum yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Benzeri sorun bende de var.Aniden olustu,hatta su an bile belli basli harfler yanlis çikiyor.Ad-aware bir sey bulamadi ama bir de spy sweeper deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bende de aynı problem var.firefox kullanırken olmuyor,ama explorer kullanırken var.sanırım virüs gibi birşey olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar