Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 inanılmaz çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Doğaçlama bir solo değil bu. Pachelbel'in Canon eserinin Jerry C tarafından elektroya aranje edilmişi. Adamın sitesinde vardı guitar pro dosyası. O kadar zor değil çalabilirsiniz :) Bu videodaki değil de başka bir çocuk vardı 17 yaşlarında, kendi eklemeler falan yapmış bide hızlandırmış o çok güzel çalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 klasik birparcadır bu bach - canon in orjinalidegüsel cover yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 çook uzun zaman önce izlemiştim.. bi ara yine aklıma takılmıştı ama bulamamıştım.. çok sağol :) youtube video arşivime ekliycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bu daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 origini bu diye biliyorum ben http://www.youtube.com/watch?v=hmOBTP0iDqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mirage, senin söylediğin videodan ben bişe anlamadım ya ^^ napıyo ki ordaki eleman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 xueshen, videoların eklenme tarihine bak bi :) bi de izlenme sayılarınma ^^ edit: ya ben bu şarkıyı mp3 olarak nerden bulurum ? adı ne parçanın bilen var mı ?? [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 11:07 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yazılmış ya yukarda, şarkının adı Canon, JerryC tarafından düzenlenmiş hali vardı emule de. orjinalini isterse "Canon in D" diye aratabilirsin. ha bi de benim indirdiğim versiyonda Cannon idi ismi :) öyle de aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: Mirage, senin söylediğin videodan ben bişe anlamadım ya ^^ napıyo ki ordaki eleman ^^ Playstation (yada diğer oyun konsolları için de olabilir emin değilim) için guitar hero diye bir oyun o. Eline gitar şeklinde yapılmış bir input aleti alıyorsun. Klavyesinde sanırım 5 tane düğme var. Ekranda basman gereken düğmeler çıkıyor. Sen de doğru zamanlamayla doğru sırada düğmelere basıyorsun. Aynı zamanda sağ elinle de başka bir yere basıyorsun tele vurma baabında. :) Hiç oynamadım ama çok geyik video'lar vardı bu oyunla ilgili youtube'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 jerry C denilen eleman en güzel çalıyor yani başta bir tane hata yapıyor sanırsan. JerryC ile karşılaştırınca funtwo'nun ki daha basit geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 tam tersi ya durum. jerryC zaten bu versiyonu çıkaran/düzenleyen adam. çok da güzel yapmış. ama funtwo hatta onun dışında bir kaç farklı eleman bunun üzerine neler katabiliriz diye düşünmüş, taşınmış. aralara sweepler, tappingler ve bilimum başka çalımlar eklemişler. (jerryc nin o ilk versiyonundan başka videosu da varsa bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: xueshen, videoların eklenme tarihine bak bi :) bi de izlenme sayılarınma ^^ :) ama adı geçen jerryc abimiz kendileri. videoyu başkası almış yüklemiş. o yüzden tarih izlenme sayısı fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 benim pek bilgim yok, sen öyle diyosan öyledir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 JerryC güzel calamio gibi geldi banada.parmak hareketleri falan daha yavas müzik zira öyle.pek anlamam ama bu işlerden kulaga hitap etme acisindan funtwo süper tekrar tekrar izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar