canjovi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 toronto[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reonwe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Led Zeppelin - Stairway to Heaven Pink Floyd - Wish you were here Black Sabbath - Changes Black Sabbath - Children of the Sea Ronnie James Dio - Don't Talk to Strangers Iron Maiden - Afraid to shoot strangers Blind Guardian - Bard's Song : in the forest Blind Guardian- Lords of the Rings Iced Earth - Question of Heaven Van Halen - İce Cream Man Bunlar listemdeki gusel yavs parcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben ömür boyu queen dinlesem sıkılmam. ama bi de sixpence none the richer ın kiss me diye bi şarkısı vardı klibi çıktı nb 1 da şaşırdım. gençliğime götürdü beni (şarkı çıktığında ilkokul 5 e gidiyodum :) ) bence çok güzel bi şarkı kızın sesi çok hoş ve dinblendirici. sonra tribalistas ın bi şarkısı var ja sej namorar diye. uuuuuu uuuu uuu uuuuu uu lu bi şarkı o da çok güzel baya dinlendirici. ve bi de dinlenmiyim uyuyım diyosan Loreena McKennitt diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 burda verilen parcalarin hepsi sikar... indirmemissindir insallah arkadaslar saka yapmislar :)[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar