Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben sana Iron Madien sorumlusu olarak yazayım.. Iron maiden'ın nadir, müziğe, melodiye doyamadığım şarkılarından bi tanesi : Iron Maiden - Rainmaker, tabi bir de Como Estais Amigos var. O klasik zaten.[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 beni sıkmayan şarkılar Placebo Every me every you i know The cure lovesong Donnie Darko Soundtracks mad world tears for fears bülent ortaçgil olmalımı olmamalımı? çouda eski şarkılar zaten ama sıkılmadım şuana kadar hepğsını en az 250 şer kere dinledim[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Burzum - The Crying Orc hiç baş ağrıtıcı deil hatta dinlendirici bi havası var.. vocal yok Grizu - Bira ve Kahve güzel bi şarkı ... Dimmu Borgir - Perfection or Vanity Çok hoş ve baş ağrıtıcı deil.. tam tersine dinlendirici.. Queens of the stone age - go with the flow hoş şarkı...[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Sentenced - The River duygusal ve güzel bi şarkı Sentenced - Dead leaves yine çok hoş bir şarkı Sentenced - Killing me Killing you gaz bi şarkı :)[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Brainstorm - My Star I Bunlar öle hard şarkılar Brainstorm - Maybe I değil ha ismine bakma :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Horacegoesskiing'in dediği gibi fonda jazz/classic iyi gider. Miles Davis Marcus Miller Dave Weckl(biraz hareketle gelebilir;zaten kendisi ünlü bir jazz davulcusudur) Soulive(Favori grubumdur) önerebileceğim jazz artisleridir. Seni sıkmayacak,defalarca dinlemek isteyeceğin bir şarkıda:The Velve - Bitter Sweet Symphony(mutlaka dinlemişsindir zaten)[hline]SAKATLA! [Bu mesaj i-know-karate tarafından 14 September 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Nası bi grup hoca bu soulive? Bu arada fon müzii diyemiycem ama niacin de bi bakmaya değer. volfi bilir ;) Gerçi hiçbirine fon müzii demiyorum. ama fon müzii olarak kullanılabilir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 şimdik anathema-one last goodbye (böhühühü) yngwie malmsteen-beethoven's 5th (süper) yngwie malmsteen-black star (insan değil bu :p) puddle of mud-blurry (müzik yönünden zengin değil ama eğlencelik şarkı işte) beethoven-flight of the bumblebee (beethoven ın klasiklerinden çok güzeldir) nirvana-heart shaped box (bu da blurry gibi işte) nirvana-come as you are (aynen) iron maiden-como estais amigos (severmisin bilmiom) janis joplin-somebody to love (eskilerden) gary moore-still got the blues (eskilerden, süper) dream theater-fatal tragedy (güzeldir baya ama ağır gelirmi bilmiom müzik zevkini fazla) dream theater-through her eyes (seversin heralde güzel baya hoş hafif bi şarkı, duygulu) avril lavigne-i'm with you (blurry gibi :p) rosey-love (blurry gibi ahueah) clint mansell/kronos quartet-lux aeterna ( her zaman süpeer) şimdilik bu kadar :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Soulive,melodileri keyboard ağırlıklı(son albümlerinde aralarına katılan saksofoncuyla biraz değişti) iyi müzik yapan ve 4 seneye 4 albüm sığdıran kaliteli bir gruptur. Daha fazla ayrıntı için:http:www.soulive.com/mx/[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sıkmayan tanımı kişşiye göre değişir ama yine de benim tercihim Placebo-Every me every you Cure-Love Song ya da Steve Miller Brand(ya da band unuttum şimdi)- Serenades gibi mid tempoda ilerleyen ve bir yerde rahatlatıcı etkisi olan parçalardan yana bunun yanına REM-Losing My Religion ve Imıtation of Life ı koyabilirim bunlar biraz daha temposu yüksek parçalar ama bence seni sıkmaz[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Nightwish'in Oceanborn albümünü 2 yıldır dinliyorum.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 vangelis yanni enya tangerine dream tortoise tarwater[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Battlelore - Buccaneers Inn Battlelore - Dragonslayer In Flames - Embody The Invisibile In Flames - Gyroscope bunlardan hiç sıkılmam bir kac tane daha var ama yazmaya usendedim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Korn - Twist Korn - A.D.I.D.A.S System of a Down - Chop Suey System of a Down - ATWA StaticX - Its going down Limp Bizkit - Nookie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 renkler ve zevkler tartışılmaz diyerek kendimi tutuyorum.[hline]i tried to talk to you but you walked right by i don't know which i said then, hello or goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 bb king - thrill is gone Stevie ray vaughn - little wing Jimi Hendrix - Hey Joe Led Zeppelin - Stairway to heaven Pink Floyd - wish you were here guns and roses - estranged bob dylan - knocking on heavens door deep purple - sweet child in time bon jovi - bad of roses john lee hooker - boom boom the doors - love me two times beatles - come together elvis - dont step on my blue swing shoes animals - house of the rising sun steppen wolf - born to be wild alice cooper - heighteen aerosmith - dream on ummm blue rodeo - we all lost together bob seager- turn the page (metallica nin coverina basiyo bence) ccr- who will stop the rain colin james - losing you joe cocker - with little help from my friends aklima bunlar geldi[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 iyi gelmiş... bakıyorum da yani canti şeylere dinliyomuşun hani canjovi ,;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: someone, 18 September 2003 18:06 tarihinde demiş ki: renkler ve zevkler tartışılmaz diyerek kendimi tutuyorum.[hline]i tried to talk to you but you walked right by i don't know which i said then, hello or goodbye. :)[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Rabih Abou Khalil Anuar Braham Dhafer Yousef Stephan Micus da eklenebilir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: i-know-karate, 15 September 2003 07:26 tarihinde demiş ki: Soulive,melodileri keyboard ağırlıklı(son albümlerinde aralarına katılan saksofoncuyla biraz değişti) iyi müzik yapan ve 4 seneye 4 albüm sığdıran kaliteli bir gruptur. Daha fazla ayrıntı için:http:www.soulive.com/mx/[hline]SAKATLA! its yoouur thing do what you wanna do diye giden parcalari cok guzeldir unludur de[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 canti nedemek ? kanada da kala kala artik tr gidiyo elden[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Red Hot Chili Peppers-Road Trippin, Scar Tissue Feeder-piece by piece(çok güzel bir şarkıdır kendisi) Alicia Keys-fallin Dido-hunter,thank you Losing my religion(artistinin adını unttum yazamıyacam şimdi) Sparks-karma hotel Billie Myers-kiss the rain Bond-Victory Coldplay-In my place Craig David-Seven Days,İm walkin away Cranberries-You and me, Animal instict,zombie(opsiyonel) Depeche Mode-Freelove Eagle Eye Cherry-save tonight Everclear-Wonderful(teenage rock biras) Lenny Kravitz-Again,Believe in me(Kısık bassta dinne) Madonna-Frozen Metallica-No Leaf Clover ama opera ile olan gitarsız versiyonu nasıl bulabilirsin bilemiyorum ama çok güzel bir şarkı. Paula Cole-I don't want to wait R.E.M-Imitiation of Life We are the Champions Santana-Maria,Game of Love Travis-Sing Avril Lavigne-Complicated,Losing Grip American Pie-Story of a Girl Calling-Adrienne Green Day-She Jayz-me and my girlfriend Kosheen-catch,hide u,are u hungry Linkin Park-My December Pharell Williams-Basketball,Fottball,Frisbee(nike commercials) Rammstein-Fauer Frei Prodigy-Voddoo People,One Love(Ezan'a benzer biraz) Scooter-Fire,Fuck the Millenium Tarkan-Kır Zincerlerini,İnci tanem Taha-Asia Bryan Adams-To really love a woman,i'll be there waiting for you Rob Doughan-Chateau Will Smith-Just a two of us Voodoo&Serana-Blood is pumping U2-Beatiful day,Elevation Spin Doctors-if you want to call me baby Savage Garden-Lemon Tree 28 days Later soundtrack-İn the tunnel,rage,in a heartbeat Offspring-No brakes,million miles away Cypress Hill-Insane in the membrane,Rocksuperstar Rob Zombie-Dragula Sylver-Turn the tide İnşallah bu kadar yeter yetmesse daha yollim ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Autumn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 opeth - black rose immortal dark tranquillity - punish my heaven opeth - black water park dark tranquillity - insanity's crescendo artrosis - epitafium ayrıca opeth'in still life ve blackwater park albumlerinin tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 derek sherinian - sons of anu www.dereksherinian.com şarkının küçük bir bölümünü dinleyebiliosunuz çalanlara bakarsanız nasıl bi şarkı olduunuda tahimn edebilirsiniz :)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 oha beah herkes kanadada sen nerdesin canjovi kardes[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar