Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binegin ölüyü reslemesi?

marul

Öne çıkan mesajlar

Bir binegin sahibi ölüyken çift tiklayinca reslemesini nasil saglayabilirim?

on=@dclick
if ()
if (==0)
src.resurrect
elseif
return 1

denedim olmadi ölüyken tiklayinca you can't reach the creature diyor ne yapmaliyim?

[Bu mesaj marul tarafından 27 Şubat 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

on=@dclick
if ()
if (==0)
src.resurrect
elseif
return 1

oncelikle on=@dclick ten sonra if () bunu koyarsan bu hayvanın kucuk halıdır bvenım bıldıgım ayrıca if leri kapatmamıssın. birde bunda scrıptı yazmıssın fakat scrptte nereye tıklıyorsun belli degil bole bir script calısmaz yanı .scrıptı yapmadım daha ama yapayım yapınca gondereyım ben sadece yuzelsel olrark baktım yanı benım hatam yoksa senın hataların bunlar buna gore yazmaya calısırsan daha duzgun olur...

[Bu mesaj salvatore tarafından 27 Şubat 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 27 Şubat 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
ON=@Click
if ( == )
sayua 045,0,0,0 * uzerindeki olum lanetini kaldirir *
src.resurrect
return 1
endif[hline]

ya birsey diycem çok acayip ama bu scriptle tiklamadan da resliyor!?

onclick varken nasil tiklamadan resliyor?nasil yani?nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ölünce bineğiniz NPC moduna döndüğüne göre bir tevent ekleyin atlara. (siz at üstünde iken aslında ortada at falan yoktur o bakımdan)

Bu eventte on=@npcseenewplayer'da o arkadaşımızın verdiği kodu eklersiniz. Click falan gerekmeden atınız sizi gördüğünde resler. Healer gibi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Keh keh hocam olayın mantığında değilim. Sonuçta bir at tarafından reslenmek zaten çok kötü bir fikir. Öte yandan war modda olmadığın sürece npc seni göremez. Reskillden kurtulmak için war moddan çıkarsın :) Healer'ı düşün. Ama speech'de güzel çözüm.

ps. Bir atla bile reslenmenin mümkün olduğu shardda reskill mübahtır... (fetva)[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Sosyal ağlarda paylaş

yaf hoca npc lerin peace modda göremedigine emin misiniz?
denediniz de mi yazıosunuz yoksa tahmin mi?
ayrıca healer da görüyor peace modda..en azından peace modda "res" yazısını algılayabildigine göre, war moda gecmenizi söylüyor..

bi deneyip ondan sonra sorun olup olmadıgınızı yazarsanız sevinirim, zaten yukarda da dedim, "büyük" ihtimalle calısır die..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 01 Mart 2003 05:16 tarihinde demiş ki:
yaf hoca npc lerin peace modda göremedigine emin misiniz?
denediniz de mi yazıosunuz yoksa tahmin mi?
ayrıca healer da görüyor peace modda..en azından peace modda "res" yazısını algılayabildigine göre, war moda gecmenizi söylüyor..

bi deneyip ondan sonra sorun olup olmadıgınızı yazarsanız sevinirim, zaten yukarda da dedim, "büyük" ihtimalle calısır die..

Son kısımı okumamşım prdn.
bende nası tepki verdiini bilmediğim için sormuştum zaten onu.
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç yanı şu ki healer sizin war modda "res" dediğiniz için reslemiyor. Yani res dediğinizi anlamıyor. War moda geçip herhangi birşey de deseniz sizi resliyor. Büyük bir olasılıkla visible ve ölü flag'ine sahip olup olmadığınıza bakarak resliyor. Öte yandan öldüğünüzde yazdığınız mesaj dışarıya OooOO şeklinde çıkmasına ramen mesajınız server için yazdığınız anlamlı formda işleniyor. Yani OoOO şeklinde değil. Bu yüzden speech kısmında bir oynama gerekmiyecektir.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...