keyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Benim birseye aklım ermedi ben simdi oyle birsey yapmak istiyorumki polymorph olarak dragona donusunce nasıl diger dragonlarda sana dalmıyorsan bende oyle birsey istiyorumki mesela irk sisteminde wampirde wampire dalmasın???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Tag kullanarak yapabilirsin... TAG.VAMPIRE=1 gibi... Sonra NPC vampirlerin script'lerinde @OnNPCSeeNewPlayer trigger'ında, bu tag'i kontrol ettirirsin. Eğer TAG.VAMPIRE=0 ise ATTACK yaptırırsın. Yoksa hiçbir şey yaptırmazsın. Güzel şeyler TAG'ler...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hmm mooonlight mı? nese nese :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 valha duyduguma gore taglar iyimis fakat lag yaparmıs?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: kaan0489, 21 September 2003 09:46 tarihinde demiş ki: valha duyduguma gore taglar iyimis fakat lag yaparmıs? Çok fazla sayıda olmadığı zaman sorun çıkarmıyorlar... Ama asıl belirleyen faktör, tabii ki server'ın veri iletim kapasitesi. (Nam-ı diğer : Bandwidth) said: Sly-One, 21 September 2003 02:32 tarihinde demiş ki: hmm mooonlight mı? nese nese :pMustafa Sandal'la en ufak bir alakam yoktur. Çok kötü bir tesadüf bu... Paticik'te Mystery nick'ini alamadığım için gerçekten üzülüyorum bazen :)[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar