Cintonik Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya yenmişiz guzelce ezmişiz hatta.Bu kadar ortamı germeye ne gerek var milli takım sonucta hepimiz kazanmışız.Kapak falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 toggie cok kasıyorsun kendını gecen hafta sonu ıkı gun oncekı yazımı alıntı yapıp ustume gelıyorlar diye yazmıstın. Bu takım hepımızın neden boyle gergınlık var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tonik sen daha iyi bilirsin aslında niye koydugumu o kapakların. gün gelir devran döner diye boşuna dememişler herkes haddini bilsin, terbiyesizlik etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Tuncay Norveçli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Salak yunanlar.. Yalnız Tümer de yerdeki futbolcunun poposuna şaplak atmak üzereymiş gibi.. :D [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 00:11 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 türk bayrağı koymak güçlerine gitti herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Szass araya Volkanı yazınca foyan ortaya çıktı, yemedik :P Gayet objektif değerlendiriyorum Hakanı, buradan yakın: Şahsen Hakan'ın o mevkide o şekilde o kadar süre oynayan herhangi bir forvete karşı bir üstünlüğünü görmedim buna ilaveten birçok eksisini gördüm. Kaleye poposunu dönüyor. Koşmuyor. Press yapmıyor. Boşa kaçmıyor. Ayağına gelen topu iyi değerlendiremiyor. Refleksler yetersiz. Artısı yok değil tabii markaj nedeniyle bir nevi adam eksiltiyor. Hava topunda iyi ama yine o markaj nedeniyle onda da pek göremedik kendisini. Özetle "al da at" pozisyonu dışında etkili bir Hakan göremedik malum UEFA zaferinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Eskiden iyi topçuydu bunu hiiiç tartışmam; ama artık yaşı kendini belli ediyor, yunanistan maçında ne zaman görsem ya yerdeydi ya da yere düşmek üzereydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hakan konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 toggie koleksiyonundan bi tane versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ayrıca türkiye maçıyla g.t olmaktan gurur duyarım,g.tü kalkık değilim bazıları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar