matama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ben gelmeye calisicam kahveyede yemegede ok ama mangal sonra yapalim
ivan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bneceee tophaneye gidip nargile yapalim =)
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Selam, Ben tütün ürünlerine pek gelemem :) Yemeğe de uyarım. Nerede yiyelim? Saygılar.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ferrarim serviste, ucagımla gelicem. havaalanına yakın biryer olsun toplanılacak olan yer.
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 benimde uçağım serviste.ışınlanarak gelicem :P
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ok o zaman sanırım cogunluk kararıyla mangal ıptal olacak kı mantıklı bencede..hanı 20 kısı olsak eyvallah ta..parameciumun verdıgı bılgıler dogrultusunda bulusulup sonrada bı yerlerde kahve ıcılecek sanırım..yanlız dogum gunu cocugunun ıstedıklerı olsun da madem :P gonlu olsun yanı :D:D hem zaten o erken gıtcekmıs..bu arada benım galıba netten bulusma yerının harıtasını fılan cıkarmam gerekecek :D
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Selam, Doğum günü çocuğuna sesleniyorum buradan. Detayları bildir bize ey yüce doğum günü çocuğu :) Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ben karışmam, Carrefour bana uyar, ne de olsa evimden yürüyerek bile 5 dk :) Hatta ilk gelen 3 kişiye Starbucks'ta kahve bile ısmarlarım. Ama bunun harici, Avrupa yakasında aşırı uzak olan noktalar hariç, her yere giderim bana farketmez. Havaalanı derken Sabiha Gökçen herhalde?
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 benım su krfuru oorenmem lazım o vakıt nasıl gıdılır nasıl edılır fılan soora acaba bu seydekı olmasın haydarpasa yakınındakı karfur olmasın deıl heralde..stırbuck fılan dendıgıne gore..o zaman suu kocamaaan bauhaus fılan yazan mıydı her neyse bana bı klavuzluk edın abıler bu yerı bulma konusunda
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 allahım türkçe bu kadar zor bir dil olmak zorunda mıydı?
matama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mekan o kocaman bauhaus yazan yer evet Carrefour da bulusalim eyvallah ama baska yere gidelim ya
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hakkaten yazdıgım yazıyı sımdı bende okudum da yarıldım gulmekten heralde bu antıbıyotıkler dokunuyor bana :D:D:D:D:D
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Phoebe, nereden geliyorsun tarif edeyim ben sana.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Selam, Ben buluşmak için geniş ferah bir yer buldum. Devamında nereye gideceğimizi siz seçin. matama üret bakiyim alternatifler :) Saygılar.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Selam, http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL pazar günü hava kötü gibi görünüyor bunu da hesaba katmalı. bende gelmeye çalışacağım. Saygılar :) [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 08:47 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 simdi carrefoura illa arabayla gelcez ya, ordan gidecegimiz yer de otopark sorunu olmayan bi yer olsun ki 200-300 ytl vermeyelim otoparka total olarak. onun yerine natilus carrefoura gidip arabayi beles otoparka koyup modada takilabiliriz.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Selam, Şimdi oyun bozan gibi görünmek istemem ama ben de cafein gibi fazla kalamam. Neden? Kardeşime direksiyon dersi vermem gerekiyor. Aksi halde can güvenliğim tehlikeye girecek :) Ben her türlü olaya uyarım arkadaşlar. Yer ve mekan değişikliği olur. Çin mutfağı hariç her türlü gıda türü beslenmeye de varım :) Sabah 11:00'da buluşalım kafi :D Hava kötü olacak mı gerçekten yaa :((( (gök gürültülü sağanak yağış da ne yaaaa) Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Selam, Ozman bir sabah kahvesi ile başlar, sonrasına nasip deriz :) Cafein sen ne zaman ayrılacaksın sürüden? Saygılar.
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Öğlen 1-2 arası herhalde. Nerede toplaşıyoruz? Edit: Bu arada Carrefour'da falan buluşacaksak arabaları yanyana dizelim toplu resim çektiririz :) Para, bana öm'den cep telefonunu atar mısın? [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 13:00 tarihinde, Cafein tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Selam, Foto olmaz :( Geçen hafta yaşanan olay: [spo]1 ay kadar önce aracı bakıma götürdüğümde yanmayan sol sis lambamdan bahsettim. Usta baktı ve işin uzun süreceğini, tamponun sökülmesi gerektiğini, vakitli bir zamanda bakmayı istedi. Ben de kabul ettim. Geçen cumartesi günü öğlen 1de işim bitince aklıma takıldı bu. Çektim aracı atölyenin önüne, açtım kaputu ve tamponu tutan vidaları aramaya başladım. pek birşey göremedim. Bu sefer ön sol çamurluk davlumbazını söktüm. 2 avuç kadar çamur çıkınca hedef değiştirdim ve sabun-köpük-plastik kese eşliğinde temizliğe giriştim. işim bittiğinde ön takımın sol kızmı pırıl pırıl olmuştu. Tabi lastiği de söküp komple temizlediğimi söylemeye gerek yok. Baktım saat 3,5 oldu. şimdi bu saatten sonra ön sağ davlumbazı da söküp temizlemek zor olur. Ama simetri duygum da içimden dürtüyor. Uyma sen ona dedim ve acep bu far nasıl sökülür diye sağ fara yanaştım. biraz tampon kanırtma, azcık sinyali esnetme falan derken sağ far grubu kucağımdaydı. Aklıma 'bu farlar temizlenmez' diyen ustam geldi. İçerde alet edevat ne varsa dışarı taşıdım ve cam kapağı bir güzel açtım. Sabun-su ikilisinden o da nasiplendi. Reflektör kısımlarını da itina ile pamuklu bez ile temizledim. Sonra yavaşça yerine koydum. Nasıl olduğunu buldum ya, hemen sol fara yanaştım. Onu da kanırttım ve çıkardım. Ne göreyim, benim sol sinyalin yerinden sarkmış durma nedeni kilidinin kırık olmasıymış. Neyse böyle idare eder diyip far grubu kucağımda içeri girdim. Hemen bir temizlik kürü de ona uyguladım. Sonra tesisatını kontrol ettim ve ne göreyim. Aracım Geneto'ya servise gittiği zaman adamlar sis farının kablosunu kesip, uzun farına lehimlemiş. Benim sol sis sadece uzunları yaktığımda yanıyor. Hemen yan keski, yüksük, lehim derken onu onardım. Hevesle yerine taktım ve herşey süperdi. Şıkır şıkır çalışıyordu herşey. Hazır elim değmişken diyip Kadosan'dan aldığım havalandırma filitresini ön camın altından söküp değiştirdim. Diğeri de kıskanır diyerek hava filitremi basınçlı hava ile şöyle bir temizledim ve aracı toparladım. Bu arada benim araçta sis lambaları far grubuna dahil. Tamponun altında ayrı bir far değiller. Akşam eve dönüşte TEM'de giderken bir serçe bariyerlerden fırladı ve çarptım. İçim cız etti ama aklımda gelen o garip seslerdeydi. Sen serçe git benim sol sinyale çarp, sol sinyal de yerinden oynasın ve dışarı düş. Düşmenin etkisiyle de soket sen kırıl ve salih (yani ben) de bir güzel üstünden geçsin. kuşa mı yanayım, benim sinyale mi yanayım :( Bosch sol sinyal beyaz 75YTL (Ersoy servis fiyatı) Bosch sol sinyal beyaz 50YTL (Maslak parçacı fiyatı) OEM sol sinyal beyaz 20YTL (Maslak parçacı fiyatı) Ben daha maslağa gidip sol sinyali alamadım :P Hazır gitmişken konsol ampüllerinden alıp göstergenin arkasındakileri de değiştirsem ;)[/spo] Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 E canım seninkini sağ profilden çekersiniz
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ben önünde dikilirim. Sen de benim arka tamponun önünde dikil, şu geçen manyak teyzenin çizdiği yer gözükmesin :)
Dela Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 para ben arabami yikamam bi de koye git gel yaparim belki senin arabanin laf edilcek yani kalmaz kirden :D
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Selam, Tamam ozaman :) Saygılar.
Öne çıkan mesajlar