Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Tokuşması - İster gazlayıp, ister yanlayıp gelin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer isteseniz bizim www.hyundaicoupetr.com diye bi sitemiz var 30-40 tane hyundai coupemiz var birlikte bişeyler yapabiliriz..

araçlarımızı tuning türkiye dergisinden yada siteden görebilirsiniz.. kendi aracımı göstermek isterdim ama yeni bişeyler aldım onları takıyorlar sanayide..

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, Coder tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abı kesın gıdelım paramecium bu ısı tam super organıze eder..benım kısısel fıkrım kopegın ve esın olabılecegı ıckısız pıknıktır ama herseye uyarım yanı hatunu bı turlu ekerım kopegı evde bırakırım yada kapalı yerde de otururum yeterkı bı organızasyon olsun..herzaman varım
Mesaj tarihi:
Selam,

paramecium zaten kendi içinde timing problemi yaşayan bir unutkan iken nasıl olur da onun bunu kotarabileceğine inanırsın :)

Cafein 12 Nisan demişti. Yer konusunda da hem fkiri olalım ve buluşup, şeytanın ilk bacağını kıralım. Sonrası daha kolay olur zaten :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Ben 12 Nisan demedim, 15 Nisan olmaz dedim :) Ama Nisan'da şu işi yapalım dedim ki Nisan geldi geçiyor sayın paramecium.

Gerçi kimseden de tık yok, kim gelir desem kim kaleye mum dikecek?

1- Cafein
2-?
Mesaj tarihi:
1-cafein ise
2-phoebe
:D:D
abı nısan gecmıyor yahu..yanı daha yenı gırdık bı pazar ıste hep beraber kararlastıralım herkese uygun olan bır pazar:D --nasıl olcaksa bu pazar ben bıle ınanmadım ama nıyse..:D
Mesaj tarihi:
Selam,

Tarih: 15 Nisan 2007 Pazar
Saat: 11:00
Buluşma Yeri: İçerenköy CarrefourSA Otopark Alanı
İstikamet: Şile
Etkinlik: Tanışma ve mangal (Alkolsüz(sonuçta araç kullanılacak))

Uygun mudur ahali?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
birde mangala gidicegimiz yer nasil bir y er

ona gore arabayla gelelim

bana kalsa mangal degil bir yerde oturup yemek yiyelim veya kahve yapalim

sonra isiniriz mangal yapariz

boyle aleykum selam mangal olmaz

6 kisi :)
Mesaj tarihi:
Kahveye evet, mangal kasabilir. O gün gerçekten doğumgünüm o yüzden çok geç saatlere kalmadan kaçarım, sonra "Vay Cafein gazı verdi sonra kaçtı" lafı çıkmasın. Önce hatun kişi sonra aile ile papaz etmeyin beni, lastiklerinizi indiririm :)

Kaleye mum diktim, 11'de oradayım. Hangi Volvo'yu alsam ki şimdi :P
  • Yeni Oluştur...