Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rush sitesi

Anason

Öne çıkan mesajlar

Off offf ne tip forum bunlar...Tarihi eser mübarek biz kasıp site acıyoz ordan adamın bırı cıkıyor sivri ya arkadaş burda zaten replay var diyor lan mamalaq neyse bişe demiyorum siz burda maze filan kasın saten kafanız birşeye basmıyor.gl&hf gg [hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 20 September 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim bu siteye replay koyabiliyormusun.. zaten versiyon da 1.03 den fazla olmuyo.. yani yaupdate edilcek yada başka site.. ha ben lind i nsitesine ölsem koymam. o ayrı[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe Lefter sitE benım deıl Ouz Doruk efe fılan tanırsın sanırım onları =) karambaya gırıodun demı senı bır kere gormustum herneyse benım ıcın rep koyup koymaman onemlı deıl ben sadece koyabılırsınız dedım gerısı sızlere kalmıs zencı kardeslerım =) ama yabancı sitelerde suruncegınıze gırın burdan dl edın rep wcg maclarıda konuldu bu arada kendı repını upload yapabılıon ızın almana gerek yok +_+ forumlarda mevcut sorunun olursa ordan yazarsın bız yardım ederız bir sızler ıcın warız. mauhah bu arada blademaster yada beastmaster tam hatırlamıorum herneyse site bıraz guncellenmesı lazım 2 yıl gecmıs aradan ben onu dedım yoksa ne sorunum olcak nooblarla :P[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...