Anason Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hani paticik wow sitesinde huntress rush dan bahsederken yazarın bnet sıralamasında bilmem kaçıncı olduğu yazılmış.işte bu şekilde rush taktikleri için puanlama veren sıralama yapan bi site biliyormusunuz?[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 zuh zuh:)[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Dresquin hani milita rush yazısında ' Bir çok militia rushı okudum fakat sanırım bu en adam akıllısı.' demişsin ya ben de bir çok rush okumak istiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Milita Rush yaparken sakın starfall yemeyin:) Denenmiş onaylanmıştır:-P[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Eeeuuh hatırlıourum o maçı, Mass Gyrohopter mı ne ondan yapmıştıq:)[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mass Gyro sonra Mass Mortar yapıp Hatayı yenmiştik ahuah[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eueuh mass mortar çok gsldi, 24 ya da 48 tane mortar binaya tıklıouruz 2 sn sonra bina yoq:)[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Herkes bişE yazmış hep lamer... ^^[hline][url]www.karanlikoda.NET[url/] [url]www.sandwaves.org/forumx[url/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 imzana bakılırsa sende..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Tavern dan beast master en kısa zamanda alıp militalarla güclendirip saldirirsan ff (focus Fire) ile yenilmeyecek rakip (tabi bu arada creep lere dikkat!!!!)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ille de güc diyorsanız Orclarda blade master yanına berserk troll ler fakat cok zaman alır.(creeplere saldirabilirsiniz.)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Lethe sen kes eziq..!! daha gecen gun soruyodun bana turk servera nasıl gırcez diE =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ehehe ne bu eski isim tutmadımı eheh[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Eski isim? O_o[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Off offf ne tip forum bunlar...Tarihi eser mübarek biz kasıp site acıyoz ordan adamın bırı cıkıyor sivri ya arkadaş burda zaten replay var diyor lan mamalaq neyse bişe demiyorum siz burda maze filan kasın saten kafanız birşeye basmıyor.gl&hf gg [hline]Türk Replay sitesi Sandwaves [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 20 September 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 lin ayıp oluyo biraz düzgün düzgün konuşulurken gelip ortalığa herkese gidcek şekilde laf atıyosun sora alttan alıonca millet dhaa da ileri gidiosun eğer kişisel bi sorunun varsa pm le hallet yoksa da siteyle bi sorunun var demek oluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kardeşim bu siteye replay koyabiliyormusun.. zaten versiyon da 1.03 den fazla olmuyo.. yani yaupdate edilcek yada başka site.. ha ben lind i nsitesine ölsem koymam. o ayrı[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Hehe Lefter sitE benım deıl Ouz Doruk efe fılan tanırsın sanırım onları =) karambaya gırıodun demı senı bır kere gormustum herneyse benım ıcın rep koyup koymaman onemlı deıl ben sadece koyabılırsınız dedım gerısı sızlere kalmıs zencı kardeslerım =) ama yabancı sitelerde suruncegınıze gırın burdan dl edın rep wcg maclarıda konuldu bu arada kendı repını upload yapabılıon ızın almana gerek yok +_+ forumlarda mevcut sorunun olursa ordan yazarsın bız yardım ederız bir sızler ıcın warız. mauhah bu arada blademaster yada beastmaster tam hatırlamıorum herneyse site bıraz guncellenmesı lazım 2 yıl gecmıs aradan ben onu dedım yoksa ne sorunum olcak nooblarla :P[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ne diim abi ortamı germe ayıp oluo birazdan wolfi gelir topice yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 haa sen o zakarum a zenci diyensin.. sonra sana sus musçekmişti ahah :D[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar