Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 15 binde balata ve lastik bitirmekle gurur duymakta hos tabi. hayir yapin edin trafik polisi degilimde cok guzel biseymis gibi burda anlatmayin. su yaziyi okuyupda gaza gelip babasinin arabasini kacirmaya yeltenen cocuklar bile olabilir... ki trafikte yapmak sorumsuzluktan baska bisey degil, insanlarin hayatiyla oynamak nfs oynamaya benzemez, altindan kalkamazsin sonra. hadi diyelim kaza yapmadin sana bisey olmadi, ailen senin icin uzulmedi ama hangi arabanin icinde ne sekilde yolculuk yapan insanlar oldugunu goremiyosun. makasa girdigin aracin soforu acemi, asiri heyecanli veya hamile bi bayan bile olabilir. kimseye bisey ogretmek veya duzgun kullanin arabanizi hooyt demek icin yazmadim bunu yanlis anlasilmasin. ancak yuksek hizda + trafikte bisey yapmadan once iki kere dusun. herseyden ote sakat kalmak var. kolun bacagin koparsa verirler eline siki tut dusmesin derler karga tulumba ambulansa bindirirler (gelirse). kazasiz belasiz balata bitirmeler... edik: ornek teskil etmesi acisindan http://www.youtube.com/watch?v=YNQ6omx-jos&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=CEt5tN3Agys [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 04:51 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 trafiğe kapalı pistlerde yanlıyoruz zaten. di mi arkadaşlar ?
Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yok ben her virajda elfreni ceken arkadasa soylemistim :)
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 gerçek yanlamayı öğreten video :) elfreni falan gerçekten yalan. http://www.youtube.com/watch?v=-IleU316bIY
Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bu aralar istanbulda bi drift show olcakmis sanirim olimpiyat stadadi otoparkinda. dunyaca unlu driftciler gelicekmis vs. ayrintili ve kesin bilgiye en kisa surede ulasip size aktaricam ;)
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 lütfen apache yi terimleştirmeyelim plsx.
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 İyi yanlandığımı düşünüyorum ama yanlamak hayat tarzım muamelesi komik geldi banada.. Ayrıca El Freni'yle yanlayan arkadaşa şöyle bi cevap veriyim.. Arabamda El Freni çekilmiyor 10 km üstü bi süratteyken .. dıt dıt dıt die sinyal weriyor.. Ozaman nasıl yanlıorum ben bi düşün kardeş
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 wrc arabalarında oldugu gibi hidrolik elfreni ile modifiye ettir sende
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 trasty gaza basmadan el freni cekmeyi denedinmi, bende de gaza basıyoken sinyal veriyo da
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @ivan 1-) yanlama sadece el frenıyle olmaz bende bılıyorum kafanı yorma sen bole seylere.direksiyonu az çevirirsin gaza asılırsın gene yanlar gene yanlar. ivan Kapiş? 2-) arabanın markası 1.4 astra ecotech motor 75hp. 3-) yanlarken başkalarının hayatına zarar nasıl verebılırsın makas atmaya benzemez bu.Arkası kurtarmadı adama carptım dıye bısey olmaz en fazla yanlarken ayarı kacırır bıraz fazla donersın.Tabii ölçüsünün az üstündeysen ama sen 120le cekerım dıosan takla bıle atarsın. 4-)arkadas böyle bi topic actı dıye mesaj attım yoksa fena yanlar kralını tanımam die bi topic acmadm.Topic acmıs msj attım attıgım mesaj benı baglar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yanlarken istedigin kadar insan hayatını tehlikeye atabilirsin, nası atamazsın trafikli ortamda viraj alırken yan atim dersin, girersin baska bi araca, o aracı yoldan cıkarırsın, bi dukkana daldırırsın, al sana 8 ölü 6 agır yaralı
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben orda sokaklarda yanlıyorum demedim zaten.tehlikesi olan yerlerde yapcak kadar duvar deliğinden çıkmadık.bizim de sorumluluklarımızın oldugu aılemız, sevenlerımız ve sevdıklerımız var.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 her donuste el freni cekmeden rahat edemiyorum cinsi bişeyler demişsin de ondan şeyettiydim..
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 makas mış yanlamamakmış trafikte zevkli gelebilir ama kendi canını dusunmuyorsan bile başkasının canını dusunmek zorunda herkez. trafikte mıllet sagına soluna bakmazken daha, millet yan aynalara bakmaktan acizken trafikte 120 le makasa girenleri gördükçe akıldan sorun oldugunu anladım ınsanların. Zamanında cok merak sardım herturlu modi kat iptali cip yok ebayden egzoz.. sonunda bi gun gene bastırmısım gıdıyorum okula, yanımdan bısey gectı uctu dıyebılırım.. bellı kı yolu pek bılmıyor. Yeditepe univ in tam onundaki yol, orda devasa bir kasis vardı (aldıtnı surterım bıde kufur ederdım), adam ordan rahat 150 le falan gectı bıde takla attı, mıllet durdu falan.. aradan 1 ay gecti okulun bahcesine her ölen için bir ağaç dikip künye asıyorlar. o çocuğunda astılar.. o gün anladımkı trafikte ayılar, cukurlar bilimum kutular, koltuk vb nesne ve insanlar varken sen hata yapsanda yapmasanda drift ve makasın sonu kazayla bıtıyor. yarın yada oburgun mutlaka kaza oluyor. sakat kalsan etrafındakilere hem üzüntü hem yük, onuda geç hergün sandalyede oturup yaptıgın kazanın munakasasını kendınle vermek bıle delırtır adamı. birini ezsen ( e5 te karsıdan karsıya gecen zihniyetler), suclu olsanda olmasanda olume sebebyıetten hapıs. 2003 çeşmede motorsıklet kazam olmustu uslanmadım hala hız hala hız, motordan arabaya gectım hala hız, en son o kazayı gorunce artık tovbe dedım. su an mecburen aynı arabayı kullanıyorum ve bı ton ınsan hala kapısmak ıcın arabanın gotune gırıp korna selektor yapıp gazlıyorlar. yok anam ben o kazayı gordukten sora bıdaha kapısmamda drıftte yapmam trafık cok acık olmadıkca gazlamamda.
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 7tepe nin onundeki o haywani şeyi kaldırdılar allahtan ..dünya üzerinde görebileceğin en mantıksız işti her dalgınlığımla oraya gelip son anda saçma bir frene asılma muhabbeti bayıo iicene.. geçenlerde bi eleman yine o noktalarda ortadaki o çim alana çıkmıştı.. herkes bi kasıntı bi kızlara hava atma durumu içinde olduğu için tehlikeli bi yol haline geldi kayışdağı caddesi
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Selam, Rottweiler çok güzel söylemiş. Elimde sadece bir tane olan bir canı heyecan ve adrenalin uğruna bu kadar riske atamam. Hele kendi canım için bunu düşünürken başkasınınkini bu oyuna hiç katamam. Saygılar.
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 @rot dediğin doğru ama heralde kaza görmek lazım yada ya$amak.Eger bunu gormeden ve yasamadan basarabılen varsa daha dogrusu bırakabılen onları tebrık edıyorum.Abimde oyle hızlı gıderdı korkardım bazı hareketlerınden ama bı kaza gormus ve artık ÇOK ACİL işim olmadıkca gaza abanmam diyo.
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ben bu konunun kapatilmasi mumkunse silinmesinden yanayim. bu forumun uzun zamandir kullanicilarindan biri olarak bu forumda tek istemedigimiz sey, abi ben buyuk soforum, cok pis yanlarim, yok soyle yok boyle. burasi modifiyem.com degil bu gereksiz muhabbeti orada devam ettirin lutfen. Az mesaj atilsin ama insanlari kotu yola sevketmesin. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 20:46 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 @matama burası paticik burda en guzel sey her cesıt adamın olması.
matama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179440 yukardaki linkin ilk ve son mesajina bakin
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bende 2 kere kaza yaptım, pek hızlı kullanmıyorum eskisi kadar. tecrübe...
Öne çıkan mesajlar