Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yancı tayfa :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok apaçi bi başlık oldu biliyorum da başka nasıl tarif ederim bilemedim var mı drift fetişistleri aramızda ? :)
ama alacan 200sx i S şeklinde bi o yana bi bu yan farlar dükkanları gösterecek be abi :)
Mesaj tarihi:

ben deniorum bazen düz yolda, virajda dönerken falan =P
gerçi geçen kaza yaptım AHA LAN DRİFT YAPIOM derken içimden vurdum arkası cok kaydı arabanın =P
ama salakça bişey ya da değil bilmiom, zevkler ve renkler meselesi.apaçi miyim? olabilir, tartışılır.
[spo][/spo]

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 01:31 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
haha bir tam bi yarım yapacan direksiyonu kıracan geniş virajdan dönerken yap bişeyler oluyo ya da saparken bi yere aniden kır direksiyonu gaza yüklen vs ama asıl drift çok başka debriyaj deviri sabit tutuosun fren kontra vs bizimkiler eğlencelik işte
Mesaj tarihi:
şaka tabi, ben drift yaparken kaza yapmadım, çişim gelmişti basıyordum virajlı alt geçide hızlı girdim ondan oldu.kaza sırasında dedim ama aha drift budur diye de çarptım işte :'(
Mesaj tarihi:
Altınızdaki arabalarla drifte kalkmayın, gider direğe ya da kamyona binersiniz yandan! hehe

Onlar üzerinde çokca oynanmış arabalar. Lastiklerinden tut, emme manifoldlarına kadar elden geçiriliyorlar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Geçmiş olsun, Allah daha büyüğünden korusun diyelim.
Çiş için aracımda arkada boş bir şişe hep mevcuttur :P

Drift, denemedim, bende o kabiliyet yoktur çünkü :))))

Saygılar.
Mesaj tarihi:
insanı yoldan çıkarmaya çalışan Lilith'in uydurması bunlar. Bakın Kutsal Parça Eski Karburatör'de lilith ile ilgili ne yazmışlar:

Lilith ve Adem benzinden yaratıldılar. Aynı benzinden. İşte bu sebeple Lilith kendisini hep Adem'le eşit olarak gördü. Ancak arabayı her zaman Adem'in kullanması ve benzini hep Adem'in doldurması Lilith'in zoruna gidiyordu. Madem eşittiler o halde neden Lilith değil hep Adem arabadan mesuldü? Lilith bir gün düşüncesini Adem'e anlattı ve Adem "Hadi ordan! Kızlar doğru düzgün araba kullanamaz!!" dedi. Bu söz Lilith'i yaraladı ve Lilith bir gece Adem'in arabasını çalıp Kızıldenize oradan da Lizbon-Dakar Rallisine gitti. Orada kötü ruhlar, cinler ve şeytanlarla çiftleşti. Nissan Micra ve benzeri kadın otomobillerini tasarlayan gay tassarımcıları doğrudu.

Ancak Adem Lilith'i özlemişti. ve Tanrıdan kendisine onu geri getirmesi için dilekte bulundu. Tanrı 3 meleği Ralli'ye gönderdi. Rallide Lilith'le kapışan melekler onu geçemedi ama yüce ekselanslarının selamını yolladılar. ve dediler ki "böyle davrandığın ve doğru yolu bulmadığın her gün 10gay araba tasarımcısı ölücek" Ama Lilith geri adım atmadı ve "Dünyada yaşıyan her insan oğlunun araba kullanmasını kötü etkeleyeceğine, acemi şöförleri yollara salacağına, çişe giden insanların arabalarını kaydıracağına ve trafiği tıkayıp havayı kirleteceğine yemin etti!

Adem'in ise duaları karşılığı buldu ve Tanrı Adem uyurkene onun kaburga kemiğinden Havva'yı yarattı. Havva Adem'in kaburga kemiğinden yaratıldığı için onunla eşit değildi. Gelgelelim Ademle Havva araç kullanma konusunda da eşit değildi! Adem arabayı kullanabilirken Havva yüksek topuklu ayakkabıyla debriyaja basmaya çalışıyor, bunu yaparken bastığı şeyin fren olduğunun farkına dahi varmıyordu. Lilith bir gün Adem'i yanında Havva ile Bağdat Caddesinde giderken gördü ve kıskandı! Dünyadaki tüm kadınları araba kullanmalarını bilmedikleri ve beceremedikleri halde, yapabildiklerini düşünmelerini sağlayacağına yemin etti.

İşte o günden beri kadınlar böyle kötü araba kullanırlar. Lilith ayrıca drift, kamyon yarışları, araba dublörleri, karavanlar, anal seks ve motorsiklet ile arabanın gayrimeşru ilişkisi sonucu hayat bulan kısır ATV'ler gibi bi çok sapkınlığın kaynağıdır.

Kutsal Kitap Eski Karbüratörden alıntıdır.

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 10:05 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
4 çekişliyle makas olur. Bir de 1.60 çıtı pıtı kızlar, Nispetiye caddesinde önce makas atar, sonra yarım kaydırıp gaz vererek tek seferde kaldırıma araba yanaştırırlar.

Aynı gün kızların ya çok çok iyi(çok azının) ya çok kötü(genelinin) araba kullandığını iddia eden Cafein haklı çıkar, fakat akabinde kız arkadaşıyla iddiaya girer. Eğer aynı hareketi kız arkadaşı yapabilirse Cafein ehliyetini kıracaktır.

Şimdi Cafein'in içini bir korku almıştır.... Ya Lilith gelip kız arkadaşına yardım ederse? Veya kız arkadaşı aynı hareketi denemeye kalkışıp başına bir iş getirirse?
Mesaj tarihi:
said:
paramecium
üye § 21 March 2007, Wednesday - 14:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Selam,

O zaman 4 tekerden çekişli araçlarla da olmaz bu?!?

Saygılar.

oluyor.ama arkadan çekişli araçlar kadar güzel ve uzun olmuyor.
Mesaj tarihi:
Fistan, sen var ya bu işi biliyorsun. Aynen anlattığın gibi. Bu arada "de" ayrı. Edit işinede bir çare bulalım desem misal, sadece edit işinden bahsediyorum demektir. Edit işine de bir çare bulalım desem, hem edite hem de diğer işlere çare bulalım demek istiyorumdur ki siz Türkçe'ye hakim insanlarsınız zaten.

NOT: DE AYRI ORDA FİSTAN

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 21:35 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
4 çeker arabayla yanlanmaz diyen arkadaşları kınıyorum :) afedersiniz 4 çeker arabayla "at" gibi yanlanılır... Ama tabii yapılırsa bari yollar boşken yapılsın, bi zararı olursa insanın sadece kendisine olsun, etrafındakilere diil...
Mesaj tarihi:
Selam,

Şimdi yanlamayı at gibi tanımlamasıyla başarılı mı yoksa başarısız olarak mı vurguladın :P Top Gear'da RS4 ile adam kasıp durmuştu drift için. Ama genç ve yakışıklı arkadaş M3 ile şov yapıp durdu.
[spo]Pist zamanlamasında RS4 daha iyiydi o ayrı :)[/spo]

Saygılar.
Mesaj tarihi:
başarılı tabii ki :P abi ama şu var, arkadan itiş arabayla herkes biryere kadar birşeyler yapabilir ancak sadece belli bi noktanın üstünde bilenler 4çekerin tadına varabilirler.
Ben bu gruba dahil miyim, tabii ki hayır :)
Mesaj tarihi:
yanlama konusunda ustume tanımam.arabayı en son 15.000 bakımında usta lastıklerı bıtırmıssın dedı.
sora bıde fren kampanalarını actı kı ne gorsun her yer iz adam bu araba bayan arabası mı dedı bende evet dedım utancımdan adam bu araba en az 30 km gıtmıs el frenı unutularak dedı bende annem unutmustur ustad dedım tabıı dıyemem ya her donuste el frenı cekmeden rahat edemıorum dıe.kaldı kı babam sıgortacı ve tum sanayıdekı adamlar canku$uyken :)
Adrenaline ihtiyacın olduğunda hiç düşünme Ver kendini yana!
YAN YAN YAN!!!
  • Yeni Oluştur...