Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 En son ekim miydi kasım mıydı ne yağdı ama şu 3 ay kış denilen periyotta (aralık ocak şubat) bir kaç serpiştirme haricinde kar yağmadı. Ha İstanbul'un karı martta yağar ama artık bugün yarın yağmazsa onun da zamanı geçecek ki dışarda resmen yaz havası var. İyice ahir zaman geldi artık :) Noluyor ya küresel ısınma sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bizim kolpa üni kar fırtınasında bile tatil olmuyor. Kar yağınca yollar felç olur aman,sonra devamsızlık patlar, ben almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben değilim. ama buraya bile 1-2 kere yağdı (avusturya), kar zor bulduk kayacak siz düşünün. kayma mesele değil hani görüntü hep aynı çimen falan. ne biçim iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 eskişehirde kartopu oynayamadım bu sene. eskişehir diyorum bak... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 1992 den beri yağmıyor. Antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Aramizda Isvec'te poposu donanlar olabilir, biraz dusunceli olalim : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 21 aralık 2012 de bitiyo dünya. onun belirtileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 4 mevsim olayı yalan oldu iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @fede: saati belli deil mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @fede: saati belli deil mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kendi kendine yok etmekte olan bir dünyada yaşıyoruz. diye bir film karesi vardı,aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 gün ay yıl veriyoz işte ne saati. (bkz: öğle namazını müteakip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bi'şeyler yapalım. (Al Gore'un kolpa filminin kolpa reklamından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 o diil de yagmur yanmasin, yagmur yagarsa elektriklerim gider o zaman odevimi yapamam =((( bi de arabayi yeni yikayip cilaladim iyice kalbim kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yağdı bu sene istanbul'a kar. haftasonuydu gebzeden gelirken görmüştüm yağdığını. hatta oralarda tutmuştu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Off çok pis ısındı küremiz, durduramıyoruz. Ama bu saatten sonra yaza doğru hava soğursa üzülürüm. İş işten geçti bir kere, sıcak kış soğuk yaz olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 sadece popo ile kalsa iyi olur ama işte bu soğuğu tarif etmek pek mümkün olmuyor...ah ha istanbulun garipliğinin farkındaydım ama buraya gelince cık ben bayağ bir soğuk hava depoladım burada. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 18:47 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 geçen sene acayip yağmıştı eskişehire herhalde o yüzden bu sene yağmadı nerdeyse hiç.Hayır egeli arkadaşlara hava atabildiğim bi tek kar vardı oda kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bikaç kere yağdı ama hiç tutmadı. Geçen senelerde hep okul tatil olsun diye kar beklerdim, yağardı bi senede 10 gün civarı kar tatili olurdu en azından ama şimdi üniye başladım, kar yağsa da tatil olmuycak, eh ama kar yağarsa yol iyice eziyet olur yağmasın diyorum hep, yani güzel oldu kar yağmaması =) Küresel ısınmanın zamanlaması mükemmel yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 hep diyorum. şimdide diyeceğim. daha bahar gelmedi, çünkü biz kışı henüz yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar