Cintonik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Çalıstıramıyorum mereti dun bi partition yarattım linux için ext3 mu ne.Sonra ubuntu kurarken sorun çıkardı part ve Partition magic "Partition's drive letter cannot be identified" hatası veriyo ve açılmıyo.Bu partı silmem lazım benim ve partition magic gibi bi programa ihtiyacım var ne onerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Adini hatirlayamadim sirf senin icin telefon acip arklara sordum :P Bu isine yarar: http://www.ranish.com/part/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yok işime yaramadı daha dogrusu ben kullanamadım.Genede çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ubuntu'nun için partition manager var zaten. Live olarak açıldıktan sonra yüklemeye başlamadan önce yukardaki menüden bulup açabilirsin. Tam yerini hatırlamıyorum ama kurcalarsan rahat bulursun. System'de falandır. Nasıl bir hata çıkartı ubuntu yüklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ewt mirage yazını okumadan once ubuntuda bole bi manager var oldugunu hatırladım baktım sildim ordan partitionu ve hallettim sorunu (= Yardım eden herkese teşekkürler.Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden Dyna'nın kelinden operim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar