Aragorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Dün 1 yaşında Van Kedisi aldım. Birçok şeye alıştı, direk kumuna pisledi, mamasına filan alıştı. Fakat onu severken kafasını kaldırıp elimi ağzına almak istiyor. Yanıma geldiğinde elbiselerimi ıssırıp, tırmalıyor. Ne yapmam lazım? Sanırım oyun oynamak istiyor fakat tırnaklarını açıp patisini elime doğru hareket ettirince açıkçası korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 korkma nasılsa kedi sana birşey yapamaz... bak şimdi anlattıklarını duyunca benim aklıma ilk olarak dişlerinin kaşındığı geldi...eğer kedi yavruysa bu kuvvetle muhtemel... seninle oyun da oynamak istiyor olabilir kucağına al sev ve bir adet oyuncak gibi canlı renkli birşeylerle dikkatini çekmeye çalış.. eğer dişleri kaşınıyorsa en yakın petsoptan bir adet (diş kaşıma hedesi) al... hayırlı olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 icinde zil olan kedi toplari var ondan al. 1 yasinda diyor dislerinin kasindigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ked,ler pis tırmalar ama eğer ki aşıları yapılmış ve sağlıklıysa tek korkun ollarında olan izlerin yazın güneş görünce beyaz beyaz leke olarak kalması olsun :) eğer ki hayvanını aşısı vs varsa hiç çekinme kollarını uzar cırmalasın hayvan biraz ama yüzüne ve benzeri yumuşak derili yerlerine dikkat et oralarda iz feci kalıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Dışarı çıkmıyorsa evden tırnaklarını kestir.. Sen de eşyalarında çok rahatlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Seninki yine iyiymiş.Benim kedi şımarınca bacağıma atlayıp,yapışıyor.Kışın bir sorun yokta yazın çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Şımarınca mı :d baska bisi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ahah :P yok merak etme her şey kontrol altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Oyun oynuyormuş, elimi ağzına alıyor ama çok hafif ısırıyor. Aramız çok iyi şu anda, suratımı elimi de yalıyor. Eskisi gibi elbisemi tırmalayıp, ısırmıyor da. Bir de duymuyor malesef, sağır kendisi =( İşte karşınızda bilgisayarım aman pardon kedim =) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 şirinullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: Oyun mu sanıyor? Hayır sen gerçek sanıyorsun.. Çünkü o yaptığı oyun.. Sanmıyor yani oyun cidden.. Çok şekermiş bu sırada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 evet cok tatlı ..bence duzenlı olarak tırnaklarını kes hatta bı tane onların tırmalamayı sevcegı dırekler fılan ver boole ya petshopda gormussundur kesın..tırnak olayı boole ısırmaya calısmasıda belkı senın onunla ılgılenmen ıcın yapıyodur mumkun oldugu kadar elını agzına vermemeye calıs alısmasın yanı bırde ısırılabılen yumsak toplardan alabılırsın ona :D mutluluklar sıze:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar