Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AJAX sorunsalı

Pluton

Öne çıkan mesajlar

ufff gıcık oldum hazır örneği indirdim yaptım yine olmadı. Acaba PHP uzantısı php oldugu için mi olmadı. yardım ederseniz sevinirim.

AJAX kodumuz Şöyle..

[spo][/spo]

Ana sayfada ilk gösterilecek içerik şu...

[spo]

Bilgiarsivi.us Açıldı.

Yazar: Hades

Herkese merhaba. Bilgiarsivini çok çalıraşarak sonunda açtım. Buradaki bilgiler tamamen kendime aittir. Alıntı yapılan yerlerde mutlaka izinli ve kaynak belirtilerek yapılmıştır.

Bu siteyi açmakdaki amacım tamamen türkiyeye yararlı olabilmektir. Gerek yeni başlayanlara gerekse profesyonellere birazcıkda olsa yardımımın dokunmasını istemektir.

Site sürekli güncellenecektir. Şuan Manual olarak eklesemde kodlamaya yavaş yavaş geçicem. Herkese iyi sörfler

[/spo]

Diğer basınca açılacak sayfa linkleride şu...

[spo]
Sosyal ağlarda paylaş

kodunda bir sorun görünmüyor. test etmedim ama başka bir yerde problemin var sanki(?) tamamen html ya da php olarak sayfaya nasıl yerleştirdin kodları? belki onu görürsek daha net fikir yürütebiliriz.

- öncelikle çağırdığın sayfanın .php uzantılı olması sorun yaratmaz.
- window.location.href.indexOf("http")==-1 "adres çubuğunda http yoksa" demek... lokalde çalışırken gerekli ama internet sayfana bunu koymaya gerek yok.
- ayrıca lokalde çalışırken muhtemelen Sayfa Yükleniyor... yazısını da göremezsin. doğrusu sen oraya kadar gelemedin sanırım =)

kolay gelsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

htaccess ile bir alakası olduğunu sanmam. div id'sinde falan bir yanlışlık olabilir. gözden kaçırdığın basit bir hata olma ihtimali büyük gibi geldi... o yüzden tüm sayfanın kodlarını koy buraya demiştim. sen göremezsin başkası görür vs. vs..

ayrıca şimdi dikkatimi çekti... sen bilgini paylaşacağın bir site yapıyorsun sanırım. yani "şu nedir", "bu ne işe yarar" vs. tarzı yazılar olacak genelde anladığım kadarıyla(?) eğer öyleyse javascript kullanma derim. google javascript içeriğini indexlemiyor (denemedim ama muhtemelen diğer arama motorları da). dolayısıyla sen "armut nedir?" diye bir yazı yazdığında ve birisi "armut nedir" diye arattığında senin sayfana ulaşamaz. oysa içeriği doğrudan konusal bilgi olan sitelerin birincil kullanıcı profili, arama motorlarından bu yollarla gelir. tabii benim kafamdakiyle senin yapmak istediğin aynı şey de olmayabilir. ben söyleyeyim dedim yine de ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...