Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haziran sonu çıkacak/betası açılacak düzgün mmo ' lar ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

Pirates of the Burning Sea güzel gözüküyor. Gerçi anlamadığım nokta var mesela benim gemimi biri batırdı veya ele geçirdi. Bana ne olcak? Ueaheha. Yani düşünsene senin böyle Corsair ın var altında bağlantı kopuyor ,ki gemi çat diye kaybolmaz herhalde , ve birkaç alt seviye bir gemi tarafından ele geçiriliyorsun. Eğer bu sistemi düzgün yapmışlarsa yatıp kalkıp bu oyunu oynarım, hatta çıkana kadar Sea Dogs 2, Pirates of the Caribbean gibi oyunlarda alıştırma yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

eve ile everquest 2 arasında kaldım. wowa başlarım diyordum da pvp dengesi zaten yoktu, herkes şikayetçi falan diye vazgeçtim.

eve'yi oynadım, hayran kaldım ama biraz fazla "teknik" bir oyun. bir de uzay istasyonunda insan olarak dolaşabilmek, gezegenlere inebilmek falan istiyordum.

everquest 2 yi de bir canlı varlık olarak dolaşabilme olayı, wowa göre çok daha iyi kabul edilmesi gibi faktörlerden dolayı düşünüyorum.

ikisini de oynamış, mantıklı önermelerle karşılaştırma yapbilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

ha bir de "sandbox" mmo diye bir terim var, nedir bu ?

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 13:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tabula rasa anladığım kadarıyla sadece Richard Garriot öncülüğünde yapılıyor ( Yoksa projenin direk başında mı ) . Ne bileyim ultima serbestliğini elbet sağlayamaz ama yaklaşması bile yeter yani . Zaten kılıç sallamaktan bıktım biraz da Anarchy Online oynamak istiyordum . Yenisi çıkıo işte Tabula , onu oynarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım her oyunun neden hep ortaçağa yönelik olduğu. Oyunların tamamını yapan Türk olsa diyecem normal. Biryere çiğ köfteci açılıyor iş yapıyor arkasından aynı bölgeye 100tane daha açılıyor(örn: simit sarayı). Bu oyun dünyası da buna döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock katılıyorum
100 tane oyun varsa 90 ı fantasi tarzı
bi tek Eve var adam gibi onunda tarzı biraz değişik
bir de ortam biraz suyu çıkmış gibi, şimdi ben girdim oyuna 4 yıldır oynayan adam var be abi, adam bu oyunun her köşesini ezberlemiş, yani bu tarz bi ortamdan çok fazla zevk alınacaını sanmıyorum

startrek online ı falan bekliycez mecbur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel olarak cevap vereyim . Neden fantazi oyunları tercih ediyorum . Çünkü büyücü denilen sınıfı özgün olarak sadece bu tip oyunlarda görebiliyorsun . Yoksa ben ne yapayım ışın kılıcı , lazer tabancası olan oyunda fireball atmayı :)
-
Ama bence hakkını yemişsiniz Anarchy Online var . Başlı başına bir şahaserdi ilk çıktığında hala öyle denilebilir .
Sosyal ağlarda paylaş

@Deathblade

Tamam var ama o oyunlar çok eski. Pateteskaba'ın da söylediği gibi 5yıldır eski oyuncuların her köşesini ezberlediği oyundan nekadar vezk alınabilir.
Ben de fantastik kurguyu çok seviyorum. Hatta bilimkurgudan fazla. Ama çok fazla oldu artık ve bence kalite düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bioware mmo su olacak diye bir söylenti var. Kendisi de bunu hissettiriyor. SWG fanatiklerinin iştahını kabartıyor buda. SWG2 , SWG_EMU veya Biowarenin SW üstüne yaptığı bir oyun çok iyi olur diyorum.. Binlerce SW ve SWG fanatiği buraya sıçrar.
Dediğim gibi SWG2 veya KOTOR tarzı olursa bu sayı rahat milyonları bulur. Ama NGE ile olan rezillik sonrası oyuncuların sözlerini dnlerlerse !

Bu arada emucularda ellerini çabuk tutarlarsa parsayıda toplayabilirler..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
haziran demişim ekime gireceğiz neredeyse ben oyun bulamadım hala. half life 2 modları ile oyalanıyorum bir süredir ama yeni topiğe de lüzüm yok buradan devam edeyim :

wow : öğk. (item kasma zorunluluğunu falan fıstık. 34. seviyede olup 1 sn içinde 900 vuran item delisi hunterlar canımı sıkıyor ayrıca vs vs)

eve : uzay gemisi falan baydı beni , ama iyi oyun hakkını yemeyeyim.

eq2 : ı ıh.

daoc : iyi hoş oyun da biraz hantal geldi bir de oynayan pek bulamıyorum , hiç öneri gelmezse bir şans daha vereceğim ilk oyun.

city of heroes/villains : sevmedim.

başka düzgün oyun var mı ? wowa döneyim desem 5. dönüşüm olacak, daoc desem ömrü bitiyor. neyse, önerilere açığım.

edit :
said:
A major credit card is required to validate your account but will not be charged during the trial period. Please note the credit card will be automatically charged at the end of the trial unless cancelled through the game client.

kısmını atlayan bir salak olarak daoc'u satın almış olup birinci ayının da dolduğunu şimdi çaktım :(

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 18:44 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...