Rock Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bir arkım söylemişti. Başka bir oyunun(ismini unuttum ama daha populer olacağı kesin) çalışmaları için iptal etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 eğer o grafikler cg değilse baya bi kasmışlardı en son ekran görüntülerinde ? veya o motoru da kullanabilirler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Pirates of the Burning Sea güzel gözüküyor. Gerçi anlamadığım nokta var mesela benim gemimi biri batırdı veya ele geçirdi. Bana ne olcak? Ueaheha. Yani düşünsene senin böyle Corsair ın var altında bağlantı kopuyor ,ki gemi çat diye kaybolmaz herhalde , ve birkaç alt seviye bir gemi tarafından ele geçiriliyorsun. Eğer bu sistemi düzgün yapmışlarsa yatıp kalkıp bu oyunu oynarım, hatta çıkana kadar Sea Dogs 2, Pirates of the Caribbean gibi oyunlarda alıştırma yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eve ile everquest 2 arasında kaldım. wowa başlarım diyordum da pvp dengesi zaten yoktu, herkes şikayetçi falan diye vazgeçtim. eve'yi oynadım, hayran kaldım ama biraz fazla "teknik" bir oyun. bir de uzay istasyonunda insan olarak dolaşabilmek, gezegenlere inebilmek falan istiyordum. everquest 2 yi de bir canlı varlık olarak dolaşabilme olayı, wowa göre çok daha iyi kabul edilmesi gibi faktörlerden dolayı düşünüyorum. ikisini de oynamış, mantıklı önermelerle karşılaştırma yapbilecek olanlara şimdiden teşekkürler. ha bir de "sandbox" mmo diye bir terim var, nedir bu ? [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 13:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 mesela secondlife "sandbox" türevli bir oyundur çünkü oyun yapılan her şey oyuncular tarafından yaratılmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bu tabula rasa anladığım kadarıyla sadece Richard Garriot öncülüğünde yapılıyor ( Yoksa projenin direk başında mı ) . Ne bileyim ultima serbestliğini elbet sağlayamaz ama yaklaşması bile yeter yani . Zaten kılıç sallamaktan bıktım biraz da Anarchy Online oynamak istiyordum . Yenisi çıkıo işte Tabula , onu oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Benim anlamadığım her oyunun neden hep ortaçağa yönelik olduğu. Oyunların tamamını yapan Türk olsa diyecem normal. Biryere çiğ köfteci açılıyor iş yapıyor arkasından aynı bölgeye 100tane daha açılıyor(örn: simit sarayı). Bu oyun dünyası da buna döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Her oyun ortaçağa yönelik değil ki. Gelecekte,şimdiki zamanda falan geçen tonla oyun var. Ama en zevklileri orta çağ oyunları oldukları için onlar göze batıyor. Ben de şahsen orta çağ oyunlarını tercih ediyorum,kılıç kalkan-mancınık hoşuma gidiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eve var mesela mis gibi bilim kurgu. @Apache : teşekkürler. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:38 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Rock katılıyorum 100 tane oyun varsa 90 ı fantasi tarzı bi tek Eve var adam gibi onunda tarzı biraz değişik bir de ortam biraz suyu çıkmış gibi, şimdi ben girdim oyuna 4 yıldır oynayan adam var be abi, adam bu oyunun her köşesini ezberlemiş, yani bu tarz bi ortamdan çok fazla zevk alınacaını sanmıyorum startrek online ı falan bekliycez mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Kişisel olarak cevap vereyim . Neden fantazi oyunları tercih ediyorum . Çünkü büyücü denilen sınıfı özgün olarak sadece bu tip oyunlarda görebiliyorsun . Yoksa ben ne yapayım ışın kılıcı , lazer tabancası olan oyunda fireball atmayı :) - Ama bence hakkını yemişsiniz Anarchy Online var . Başlı başına bir şahaserdi ilk çıktığında hala öyle denilebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @Deathblade Tamam var ama o oyunlar çok eski. Pateteskaba'ın da söylediği gibi 5yıldır eski oyuncuların her köşesini ezberlediği oyundan nekadar vezk alınabilir. Ben de fantastik kurguyu çok seviyorum. Hatta bilimkurgudan fazla. Ama çok fazla oldu artık ve bence kalite düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hemencecik 17 haziranda (ve en geç 2 hafta sonrasında) piyasada olacak, güzel görünümlü mmo listesi yapabilecek olan var mı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben de warhammer, tabula rasa (malum richard garriot) ve pirates of the burning sea'yi denerim diye düşünüyorum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tabula rasayı aynı nedenlerden dolayı ben de merak ediyorum açıkçası. ama daha betaya yeni giriyor diye biliyorum (ncsoft 1 ay önce mi ne beta olacak katılsana diyordu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 pirates of the burning sea tam anlamıyla mükemmel olacak yalnız çıkışı temmuza sarkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 potbs sozum ona 1 haziranda cikmis olacakti ama gel gor ki hala open beta yok ses seda yok... Saibeli bir durum soz konusu. HEr sekilde Eve online'in 18. yy daki hali olacagindan oynamayi dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 diablo 3 çıksın oynicak oyun kalmadı wow baydı dota oynuyom oda baymaya başladı =( veya heroes of might and magic i online a vursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bioware mmo su olacak diye bir söylenti var. Kendisi de bunu hissettiriyor. SWG fanatiklerinin iştahını kabartıyor buda. SWG2 , SWG_EMU veya Biowarenin SW üstüne yaptığı bir oyun çok iyi olur diyorum.. Binlerce SW ve SWG fanatiği buraya sıçrar. Dediğim gibi SWG2 veya KOTOR tarzı olursa bu sayı rahat milyonları bulur. Ama NGE ile olan rezillik sonrası oyuncuların sözlerini dnlerlerse ! Bu arada emucularda ellerini çabuk tutarlarsa parsayıda toplayabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 haziran demişim ekime gireceğiz neredeyse ben oyun bulamadım hala. half life 2 modları ile oyalanıyorum bir süredir ama yeni topiğe de lüzüm yok buradan devam edeyim : wow : öğk. (item kasma zorunluluğunu falan fıstık. 34. seviyede olup 1 sn içinde 900 vuran item delisi hunterlar canımı sıkıyor ayrıca vs vs) eve : uzay gemisi falan baydı beni , ama iyi oyun hakkını yemeyeyim. eq2 : ı ıh. daoc : iyi hoş oyun da biraz hantal geldi bir de oynayan pek bulamıyorum , hiç öneri gelmezse bir şans daha vereceğim ilk oyun. city of heroes/villains : sevmedim. başka düzgün oyun var mı ? wowa döneyim desem 5. dönüşüm olacak, daoc desem ömrü bitiyor. neyse, önerilere açığım. edit : said: A major credit card is required to validate your account but will not be charged during the trial period. Please note the credit card will be automatically charged at the end of the trial unless cancelled through the game client. kısmını atlayan bir salak olarak daoc'u satın almış olup birinci ayının da dolduğunu şimdi çaktım :( [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 18:44 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Biz us serverlarinda daoc oynuyoruz her aksam yaklasik 7 kisi filan oluyoruz takilan,merlin albde...katilmak istersen daoc bolumunden paoca ya ozelden mesaj cek ,kendileri us'te daoc turkish embassy gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yazdım daoc bölümüne zaten, gece açsam yarına iner sanırım 2gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar