Brigand Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 nesini beğenmiyonuz anlamıyom ki. http://apatch.ikhost.com - Reklamları kaldır tertemiz et Sonra seçenekler sekmelerden sekmeleri kaldır http://www.msgpluslive.net - Msnger plus yükle tabbed chat filan çok rahat oluyor. Ve al sana mis gibi msn. Daha ne istiyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 lite'ın özelliği özelliğinin olmamasıdır büyük ihtimal :) ayrıca ben de çıktığından beri live kullanıyorum ve çok memnunum mess patch ile de çok leziz hale geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben zaten lite'ı neden beğenmiyorsunuz demiyorum normal live'ı neden beğenmiyorsunuz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 çevrimdışı olmasa 7,5'u bırakmam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Brigand patch linki için saol işime yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 universal patcher'da güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Karodeşim ve ben, yanyana 2 bilgisayarda 7.5 kullanıyorduk. Eh onun bilgisayar binemkiyle bildiğin dalga geçiyor. Sonra bir ara farkettim Live yüklemiş, live kullanmaya başlamış. Bu 1-2 hafta devam etti. Sonra ben de kıskanıp Live yükledim. Fakat gördümki Live benim bilgisayarda çok fazla (abartı seviyede) kasıyor. Biraz sabretmeye çalıştım fakat dayanamadım. 10 dakikayı bulan log-in timelar, arkada çalışan programları rahat bırakmaması filan cabası. Ve bir gün sinir olup 7.5'a geri döndüm. Mutluyum şu anda kendisiyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 live da kullanılmaya değmeyecek birsürü eklenti var ki bunlarda ram yiyor sanırsam. evde ablam live kullanıyor ben 7.5 ama baktı omuyor mo da 7.5 a geri döndü tabii benim evdeki meşhur "ben demiştim.. " nutuklarını atmaya başladım yine :P çevirim dışı mesaj atma hariç pek güzel yönüyok live ın keza zaten biriyleçevirim dışı kouşacaksam aslanlar gibi telefon ediyorum. hoş tabii msn artık benim için eğlenceden çokgerekli hallerede iletişim sağlama aracı oldu.. cep telefonuyla aralarında bir fark kalmadı. 7.5 > live hayırlı ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ICQ KULLANANIN LAN ühühühühhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Icq bozdu bea. Bi girion böle cancanlı olmuş. Sora bi bakıon toplaşıolar yok merhaba filan diye. Ardından da site veriolar =P Aha bi sn. Cuce o siteler için ICQ kullanıo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar