aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Gerek msn 7 ve daha eski, gerekse 8 ile ilgili olarak, online insanlarla konuşurken mesajlar sadee o kişiye mi iletilir, yoksa sunucuda da depolanır mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 depolanır. o logları istemen için mahkeme kararı gerekir yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 İllaki depolanır mı? Miranda , trillian vs gibi programlar kullansam (ki miranda açık kodlu) yine de depolanır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Eger depolanma gibi birsey varsa tabi onlarlada depolanir sonucla onlar ile de ayni sunuculara baglaniyorsun ama client farkli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 o kadarını bilemicem maalesef. bunu da bi olay geçmişti başımdan ordan biliyorum mahkeme kararı filan olması gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 tüm msn logları kudüs yakınlarındaki bi çölde depolanıyor diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Önemli bi meselem var, depolandığını biliyorum, ama hani eski msnde offline mesajlaşma yoktu ya, belki sunucuya mesaj göndermiyordu, yani bunu sunucuya göndermeden mesajlaşmanın bir yolunu arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 her iki clientede encryption plug-in tadında birşeyler yüklemek işine yarayabilir. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 23:30 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hayırdır birader, terörist saldırısı falan mı planlıyosunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=177969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar