Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ultima online sanane serverlarından beri mmo oynuyorum.Pve bazlı oynamayı severim pvp de olsun biraz tabiki pure pve de bayıyo bi süre sonra :=) Everquest'e geri dönesim yok wow'dan çok sıkıldım dungeons and dragons online'da istenileni veremedi gibi.Şimdi ne oynucaz piyasada düzgün mmo yok mudur okadar takip ediyorum gözüme bişey çarpmadı. tavsiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Vanguard, Warhammer ve AoC çıkana kadar oynamaya değer tek oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 süper sistem sıfır performans istiyorsan vanguarddan vazgeçmemelisin.sistem çürütmek için tasarlanmış. gece kabuslarından memory leakkk diye çığırarakta kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Memory leak büyük oranda aylar önce düzeltildi. 8-9 saat oyun çökmeden oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 lotro 24 nisanda çıkıyor. Çıkana kadar betasına bakabilirsin bu adresten bedava beta key veriyorlar. Ben Vanguard ve Lotro arasında kararsız kaldım. Lotro betayı oynadım bi bir saat falan, pek bir şey anlamadım tabii o kadar oynayarak ama ilk bakışta hoş geldi. Gerçi makınam lotro'da zorlanıyor, vanguard'ı hiç kaldırmaz. O yüzden bulaşamam sanırım Vanguard'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ehe ben de laptopta oynuyorum şuan 2gz centrino+1gb halinde kendisi o yüzden vanguard'a gelmez pek heralde lotro deneyebilirim.ilk fırsatta 2-4 gb ram alıcam ozaman daha rahat oyun seçerim heralde >.< ama lotro'dan nedense korkuyorum yaş ortalaması çok düşük olcak diye düşündüğümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar