Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Aslında açılmıyor tblnin maçları için topic ama bu maç son zamanlarda izlediğim en çekişmeli maçlardan biriydi. Özellikle Daçkanın 5 numaralı pozisyonda oynayan adamı polatı acaip beğendim. İzleyen var mı başka maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 sonucu da yazsaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 efes yendi uzatmada.son sanıyede daçkadan caner 3 sayılık atısta ısabet bulsa daçka kazanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben ilk ceyregi izledim sonra bıraktım. darüşafaka nın maçı hiçbir zaman bırakmadığı falan söylemişti kaan kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o diilde TT şampiyon olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 TT şampiyon zaten siz 2. lik için iddialara girin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar